Arealspesifikasjon


4. etg: 278 kvm Kontor
4. etg: 278 kvm Kontor

Beliggenhet


Skøyen er som en liten by i hovedstaden, og Drammensveien 123 har alt innen rekkevidde, med 5 minutters gange til Skøyen stasjon med Flytoget og NSBs øvrige nær- og fjerntog. Oslo Sporveiers buss- og trikkelinje har stoppesteder "rett rundt hjørnet" - og taxi holdeplassen er ikke lengre enn et 1 minutter unna.

Med bil er det er rask og enkel adkomst både fra E18 og Ring 3.

Ønsker man å komme til dekket bord, er det flere små kaféer og gode restauranter som byr på rik meny. Dagens avis, en forfriskning eller noe til lunsjen kan kjøpes rett over gaten. I tillegg er det er rikt utvalg av butikker i Karenslyst Allè, som ligger 5 min. gang unna.

Beskrivelse


Moderne og representativt kontorbygg som ble ferdigstilt i 1999. Arealene er fordelt på 6 plan samt eget parkeringsanlegg under bygget. Bygget holder høy standard med et hyggelig og representativt inngangsparti. Bygget utgjør totalt ca. 10 000 m² med 2 etasjes parkeringskjeller.


Fasiliteter/beskrivelse:
* Mulig å leie p-plass
* 2 personheiser
* Sentralt
* Vaktmester-/vektertjenester
* Kantine
* Garderober
* Sykkelparkering i garasje

Adkomst


Se vedlagt kartskisse.

Parkering


Mulig å leie garasjeplass i bygget.

Inneholder


Vi har ledige lokaler fra 278 til 556 kvm BTA. i byggets 4.etasje:
Lokalene er lyse og gjennomgående med store vindusflater som gir godt arbeidslys. Lokalene er i dag oppdelt med 2 landskapsarealer med plass til ca. 26-30 personer, det er 3/4 møterom, 2 samtalerom/stillerom, 3 lagerrom som enkelt kan gjøres om til kontorareal, sosiale soner, kjøkken, 3 toaletter og arkiv/datarom. Egen terrasse med utgang fra leietakers areal. Det er felles toalett m/dusj på etasjen.

Vi kan også vurdere å dele opp lokalet i 2 leieforhold og da to lokaler på ca. 278 kvm bta.

Lokalene holder en høy standard og ble pusset opp for nåværende leietaker for ca. 2 år siden.

Visning


Etter avtale med megler.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Kantine