Beskrivelse

Nybygget Skøyen Atrium III, er tredje og siste byggetrinn i kvartalet Skøyen Atrium. Til sammen vil kvartalet bestå av 65.000 fleksible kvadratmeter fordelt på de tre byggene. Til sammen vil det kunne jobbe opp mot 2 500 personer i kontorarealene i Skøyen Atrium.

Beliggenhet

Skøyen Atrium ligger bare tre minutter fra togstasjonen. Buss og trikk stopper rett utenfor inngangsdøren. Enkel adkomst med bil, og godt med gjesteparkering for besøkende. Det er også meget god parkeringsdekning for kontorleietakere i eiendommen. Kort gangavstand til Karenslyst Allè med shopping og serveringssteder.

Se også www.sa3.no for mer informasjon.

Standard

Skøyen Atrium III blir et fremtidsrettet kontorbygg med høyt servicenivå og et bredt spekter av fellesfasiliteter og tjenester. Eiendommen vil ha intelligente tekniske løsninger for å ivareta behovene til moderne og dynamiske bedrifter. 

Byggets fellesareal vil preges av tidløse og varige kvaliteter med et tydelig preg av nordisk design. 

I kontorlokalene vil det leveres gode, moderne og fleksible løsninger for å sikre at din bedrift er rigget for dagens og fremtidens krav til ledende bedrifter.

Innhold

Skøyen Atrium III blir et fullservicebygg med bemannet servicesenter og innbydende personalrestaurant med rom for uformelle møter utenom lunsjtid. I tilknytning til servicesenter er det også kaffebar, samt hyggelig kafe og restaurant med uteservering. I byggets 2. etasje er det møtesenter med god kapasitet for byggets leietakere samt auditorium for ca 200 personer i 1. etasje. Ut mot gateplan blir det butikker og servicefunksjoner som f.eks. frisør, renseri, kaffebar, treningssenter osv.

Fra byggets atrium er det tilgang til det trivelige og åpne torget, med god plass til å nyte lunsjen i sola. I underetasjen er det store garderober med ventilerte låsbare skap, dusjer og tørkerom til treningstøyet. Det er sykkelparkering med eget rom for vask og enkel service på sykkelen. 

Kontorarealene er utformet med tanke på størst mulig fleksibilitet. Store vindusflater og gjennomgående takhøyder på 2,7 meter til himling gir gode arbeidsforhold i alle kontoretasjer. 

For mer informasjon om planløsninger og layout i kontoretasjene, se byggets hjemmeside: www.sa3.no


Arealtabell:

2.etg - 2235 kvm

3.etg - 2769 kvm

Plantegninger


Dokumenter