Beskrivelse

Utformingen av bygget gir rom for effektive løsninger med stor grad av fleksibilitet i alle kontorarealene. Bygget er på totalt ca 35.000 m2 BTA, som sammen med en fleksibel og løsningsorientert gårdeier gir leietakerne gode muligheter for å ivareta endringer i takt med bedriftens vekst og utvikling gjennom leieperioden. 

I byggets felles atrium er det en hyggelig oase med glasstak og gode takhøyder. Der er det etablert en personalrestaurant av meget god kvalitet. I tilknytning til dette området er det en business lounge med kaffebar for uformelle møter gjennom arbeidsdagen. 

I bygget underetasje er det dusj, garderober, parkering samt avlåst sykkelparkering. 

Fra høsten 2019 ferdigstilles tredje byggetrinn, Skøyen Atrium III, og kvartalet er da komplett med totalt 65.000 m2 BTA kontor- handels- og servicearealer for ca 2.500 ansatte. Skøyen Atrium vil tilby "Skøyen’s beste fellesfasiliteter" med bla auditorium for 200 personer, møtesenter, servicetorg, to personalrestauranter, "storstue" for events/arrangementer med opp mot 500 personer, kaffebar, restaurant, solrikt og lunt utetorg, moderne garderober, sykkelservice/sykkelrep., treningssenter mm.

Ledig fra

Lokalene ledigstilles fra og med juni 2019 til og med desember 2019 - ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet rett ved Skøyen stasjon med god profilering ut mot Drammensveien. Kort gangavstand til Karenslyst Alle med et bredt spekter av servicetilbud.

Standard

Lokalene holder god teknisk standard med gode kvaliteter på luft og kjøling. Overflatetilpasninger og oppgraderinger gjøres etter nærmere avtale med leietaker. Lokalene har normal god kontorstandard slik de står, og kan overtas raskt.

Innhold

Kontorlokalene i Skøyen Atrium er fleksible og egner seg godt for både cellekontorer og åpne landskaper. Kontorarealene har gode og arealeffektive løsninger. 


Arealene er lyse og effektive og leveres med en representativ og moderne kontorstandard med gode kvaliteter. 

Byggets interiørarkitekt vil bistå i utforming av tilpasset og effektiv planløsning. 


Parkering

Eiendommen har god parkeringsdekning i innendørs p-anlegg. Det er også godt tilrettelagt med korttidsparkering for kunder/gjester. God og enkel adkomst fra innfartsveier til Skøyen.


Kantine

Topp moderne personalrestaurant i byggets atrium. Her er det også tilrettelagt for loungeområder med kaffebar der man gjennom hele dagen kan benytte arealet til uformelle møter.

Plantegninger


Dokumenter