Fasiliteter

Aircondition
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Adkomst

Sjølystparken ligger sentralt på Skøyen, kun 400 meter fra Skøyen Stasjon. Skøyen er i dag Norges tredje største trafikknutepunkt.
Med bil er det rask og enkel avkjøring fra både E18 og Ring 3. Parkering i underetasje. Direkte adkomst med heis opp i byggene.

Beliggenhet

Sjølystparken ligger meget sentralt til på Skøyen med enkel adkomst til E 18. Byggene her ligger fantastisk til, kun få minutters gåavstand til Skøyen stasjon med intercity-lokaltog, Flytog og et stort bussknutepunkt. Taxiholdeplass rett ved. Stort parkeringsanlegg med god kapasitet.

Skøyen fremstår som en  svært pulserende bydel med en god miks av kontor, bolig og handel. I Karenslyst Alle finnes et rikt tilbud av kafeer og restauranter for enhver smak. Kort avstand til treningssenter og nisjebutikker.

Innhold

Lyse og arealeffektive lokaler som egner seg både for åpne løsninger og cellekontorer.

Drammensveien 167: Ledig lokaler i 5. etg. på hhv ca. 333 kvm og ca. 678 kvm. Lyse gjenomgående kontorlokaler med cellekontorer, møterom, te kjøkken med god kontor standard. Kan tilpasses leietaker.  

 

Det er gode fellesfasliteter så som felles møterom, kantine og god parkeringdsekning. Dusj/garderobeløsninger i kjeller samt sykkelparkering.

Gode profileringsmuligheter på byggets fasade.

Gårdeier er Fram Eiendom AS, et velrenommert eiendomsselskap med sterk og trygg finansiell posisjon som leverer det "lille ekstra", både på kvalitet og design.