Om eiendommen

Sjelden mulighet til å samle en større virksomhet på fremste rekke innerst i Vågen med nydelig utsikt og egen stor takterrasse. Bygget er plassert like i sjøkanten med nydelig fasade med unik profilering mot Bryggen/sentrum. Etasjene som vender mot sjøen har flott utsikt over innseilingen, byfjellene og Fløyen. Det er kort gangavstand til alle byens fasiliteter, samt meget god offentlig kommunikasjon. Av kvaliteter kan det nevnes store etasjer, mye lysinnslipp, nydelig utsikt, dobbel heissjakt, samt planer for nytt felles inngangsparti med direkte inngang til oppgradert kantine/møteromspool

Beliggenhet

C. Sundts gate 27-33 er et fullservice bygg med unik eksponering i Bergen sentrum og nydelig plassering i sjøkanten. Herfra er det kort vei til alle fasiliteter, blant annet til bybanen, taxi, bussholdeplass, og hurtigbåtterminalen. Det er parkeringsplass utenfor bygget og kort gangavstand til Klostergarasjen og andre parkeringshus.

Adkomst

Bygget ligger i starten av C.Sundts gate med kort vei til sentrum. Fra Torgallmenningen, følg Strandgaten mot Nordnes og ta inn C. Sundts gate ved Muren. Bygget ligger da på høyre side i starten av gaten. Det er gangavstand fra bybane, samt parkeringsplass rett utenfor eiendommen.

Standard

Eiendommen holder god teknisk kontorstandard, og forvaltes med løpende vedlikeholdsprogram.

Utleier er positiv til å investere i eiendommen og tilpasse lokalene i henhold til leietakers behov.

Innhold

C. Sundts gate 27-33 er et fullservice bygg på totalt 11.000 kvm. Bygget består i dag av ca. 3.000 kvm med undervisningslokaler og ca 8.000 kvm med kontorlokaler. Utleier ønsker kontakt med ulike type virksomheter og vil prøve å tilpasse areal etter behov.

Ta gjerne kontakt med megler for mer informasjon om ledige arealer.

Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 4601

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine
Kjøreport