Beskrivelse


Egen inngang og resepsjon i Trelastgata 3 med heis rett oppKun 3 minutter til Oslo SBjørvika buss og trikkeholdeplass er rett utenfor


Umiddelbar nærhet Byporten Shopping og JernbanetorgetPersonalrestaurant, bemannet resepsjon, vakthold, garderobe og dusj

KLP-huset har 16. etasjer fordelt slik: 1-8. etasje er forbeholdt KLP, mens 9.-16. etasje er kontorlokaler for utleie.

Bygget er et kombinasjonsbygg og består av kontorlokaler, forretninger og boliger. I underetasjene har vi to etasjeplan til lager og parkering, samt sykkelparkering, dusj og garderober.

1. etasje i bygget er forbeholdt forretningslokaler og restauranter, i tillegg til adskilte inngangspartier for kontorer og boliger. Boligene er etablert i eget tårn sydøst i eiendommen. Kombinasjonen kontor og forretninger gjør at du vil finne det som betyr noe i en hektisk hverdag. Kort vei til lunsjbarer, cafeer, forretninger og flotte restauranter. I umiddelbar nærhet finner du apotek,  Joey and the Juice, Bambus Sushi, Kiwi, Åpent bakeri, Kaffebrenneriet, skredder og rens, flere frisører, barer, restauranter, Narvesen m.m. Alle arealer har nydelig utsikt enten mot sjøen, mot byen eller mot Ekeberg.
Her vil de ansatte garantert trives. Veldig god adkomst for både ansatte og besøkende. Mulighet for å leie p-plass.

Adkomst

Som nærmeste nabo til Oslo S (3. min gangavstand) og Bjørvika finnes det beste kollektivtilbud i umiddelbar nærhet: Flytog, nær- og fjerntog, T-bane, trikk, buss, båt etc.

Beliggenhet

KLP-huset ligger i et område i rivende utvikling og det meste begynner å bli ferdigstilt. Det er flott utsikt i alle retninger, mot Oslo S og Bjørvika, og også Sørenga og Lambda. Utsikten mot Oslo nord over togskinnene er også formidabel. Schweigaardsgate fornyes stadig og over broen ved navn Krabaten, er veien kort til Grønland.

Innhold

Lyse lokaler med flott utsikt, store vinduer fra gulv til tak og god ventilasjon.

Eiendommen har energiklasse grønn C.

Bygget er godt brannsikret og miljøvennlig i stor grad.

Om lokalet
Det ledige lokalet ligger i 11. etasje og er på 430 kvm BTA.
Lokalet er lyst og moderne med eget tekjøkken, mulighet for flere sosiale soner, flotte møterom og stillerom. Skreddersys til ny leietaker.