Beskrivelse

WODD - nybygg
WOOD skal bygges på Åsen. Det blir et moderne trebygg på ca. 5000 kvm. Bygget vil bli sertifisert etter BREEAM og WELL standarder. Bygget blir en kombinasjon av lager, parkering og verksted i underetasjen, handel i første etasje og kontorplasser i øvrige etasjer. Bygget vil være effektivt og fleksibelt for leietakeren, som kan deles inn i alt fra 1-16 enheter per etasje. Ettersom bygget er under utvikling er det mulighet for leietakere å påvirke utforming av egne lokaler. 


Site 4016
WOOD vil være en del av Site 4016 utbyggingen. Site 4016 er et regionalt kunnskap- og utviklingssentrum for bygg og anleggs bedrifter. Vi skal styrke bedriftene gjennom å legge til rette for samarbeid og deling innen viktige områder innen bransjen. Les mer om Site 4016 på www.site4016.no. 

Smedvig Eiendom


Smedvig Eiendom er blant de fremste aktører innen utvikling og utleie av eiendom i Stavangerregionen. Vår forretningsfilosofi er å være en langsiktig samarbeidspartner som bidrar aktivt til gode løsninger. Erfaring, kompetanse og solid økonomisk ryggrad gjør oss i stand til å tenke langsiktig for å innfri våre kunders krav til kvalitet og fremtidsrettede løsninger.

Adkomst

Det er enkel adkomst til WOOD. Det er atablerte sykkelveier, bussholdeplass like utenfor og god parkeringsdekning.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Åsen rett ved E39. Herfra er det kort avstand til Stavanger Sentrum, Forus, Sola Lufthavn og Sandnes.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport