Beskrivelse

Det skal bygges et nybygg på Åsen. Bygget har fått navnet ARK, blir på ca. 10 000 kvm som fordeles over 5 etasjer. I første etasje vil det bli diverse mattilbud, andre etasje blir "hjertet" i bygget med felles fasiliteter som møterom, kontorfellesskap, utstillingsområde, konferansesenter, sosiale soner. Øvrige etasjer blir kontorlokaler. Bygget vil være effektivt og fleksibelt for leietakeren, som kan deles inn flere enheter per etasje. Ettersom bygget er under utvikling er det mulighet for leietakere å påvirke utforming av egne lokaler. Ypperlig eksponering mot E39. 

Site 4016
Bygget vil være en del av Site 4016 utbyggingen. Site 4016 er et regionalt kunnskap- og utviklingssentrum for bygg og anleggs bedrifter. Vi skal styrke bedriftene gjennom å legge til rette for samarbeid og deling innen viktige områder innen bransjen. Les mer om Site 4016 på www.site4016.no. 

Les mer om bygget her: www.site4016.no/i-gang-med-forste-nybygg-pa-site-4016/

Smedvig Eiendom


Smedvig Eiendom er blant de fremste aktører innen utvikling og utleie av eiendom i Stavangerregionen. Vår forretningsfilosofi er å være en langsiktig samarbeidspartner som bidrar aktivt til gode løsninger. Erfaring, kompetanse og solid økonomisk ryggrad gjør oss i stand til å tenke langsiktig for å innfri våre kunders krav til kvalitet og fremtidsrettede løsninger.

Adkomst

Det er enkel adkomst til Auglendsmyrå 11-15. Det er atablerte sykkelveier, bussholdeplass like utenfor og god parkeringsdekning.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet på Åsen rett ved E39. Herfra er det kort avstand til Stavanger Sentrum, Forus, Sola Lufthavn og Sandnes.

Standard

ARK vil bli sertifisert i forhold til BREEAM Excellent og WELL Gold. Energiforsyningen vil bestå av solceller, varmepumper og strøm. Bygget skal være et smart prediktivt bygg.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport