Beskrivelse

Olympiagården har fått navn etter gamle Olympia Kinomategraf, en stumfilmkino som holdt til i bygget fra 1912 til 1928. Eiendommen er nå totalrenovert i nært samarbeid med Riksantikvaren, og fremstår som en representativ kontor- og forretningseiendom. Det er nå mulig å leie topp moderne, innflyttingsklare kontorlokaler i eiendommens 4. etasje.  
Lokalene
Vi kan tilby ca. 410 kvm i 4. etasje. Lokalene er rehabilitert og fremstår som moderne. Fronten mot Storgata har store vinduer og slipper inn mye dagslys.Arealet er delt inn med åpent landskap for ca. 25 arbeidsplasser, 3 møterom og innbydende kjøkkenløsning. To oppgraderte WC, samt et oppgradert HCWC med dusj.Lokalene er i god teknisk stand, og har eget ventilasjonsaggregat som sikrer godt inneklima.  
Området
Eiendommen ligger vegg-i-vegg med Folketeaterpassasjen med populære serveringssteder, og kun et par minutters gange unna shoppingsenter og hoteller.Det er kun to minutters gange fra Oslo S.Storgaten har et stort antall buss- og trikkelinjer.  Ruters planer om oppgradering av Storgata som hovedgaten som binder øst og vest/sentrum sammen, nærheten til Bjørvika og Oslo S, gjør området til et av de mest spennende sentrumsområdene i dag.  

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis