Beliggenhet


Eiendommen ligger plassert i den østre delen av sentrum.

Nå som Bjørvika bygges opp som nytt senter i Oslo med Barcode som midtpunkt, er Grønlandsleiret med sin beliggenhet mellom Bjørvika og de omkringliggende bydelene Tøyen, Enerhaugen og Kampen igjen aktuelle som arnested for kreative miljøer og nye innovative selskaper.

Offentlig transport rett utenfor døren. Ca. 5 min til T-banestasjonen på Grønland og Oslo bussterminalen. Oslo S er ca. 10 minutter gange unna lokalene. Her har du alt innen kort gange.

Beskrivelse


Patentkontoret er et kontor- fellesskap og co-working sted for deg og din bedrift som allerede er gjennom oppstartsfasen og er blitt trygge på seg selv, men som fortsatt ønsker å være del av et miljø der dere bli inspirert av gjensidig kreativitet, utvikling og innovasjon.

Bygget som kontorene holder til i er fra 1962 og er et resultat av den første moderniserings bølgen i Grønlandsleiret etter andre verdenskrig.

Representativt kontorbygg over 8 etasjer. Butikklokaler i byggets 1.etasje og kontor i de øvrige etasjene.

Bygget har to personheiser fra tiltalende inngangsparti. Det finnes i tillegg lasterampe med løftebrett og vareheis til alle etasjer. Tilgang fra bakgård.

Adkomst


Direkte adkomst fra gateplan inn i felles oppgang med heis og trapper. Det er godt skiltet til hver enkelt leietaker. Det er enkel tilgang til bygget for både bilister og fotgjengere.

Parkering


Garasje i byggets underetasje. Mulig å leie plass dersom det er ledig. Eventuelt sette seg på vente liste.

Gateparkering. Betalingsplasser rett utenfor bygget.

Standard


Meget representative kontorlokaler i byggets 5.etasje.
Lokalene ble pusset opp for noen år siden og holder en moderne og god kontorstandard.

God standard på fellesområdene og toalettene.

Inneholder


Vi har ledig kontorer i kreativt kontorfellesskap i byggets 5. etasje.
Vi har ledig 5 kontorer på ca. 20 kvm og 4 kontorer på ca. 30 kvm BTA. I tillegg har vi ledig co-working plasser. Lokalene er moderne med kjøling og ventilasjon. Vi har fire kontorer med plass til 3-4 personer og fem kontorer med plass til 1-2 personer. Et stort felles areal med plass til både pause areal, co-working areal og plass for større presentasjoner. I tillegg er det et stort kurs- og møterom og et mindre møterom til disposisjon for alle leietakere, samt felles kjøkken og toaletter med dusj mulighet.

Lokalene har utsikt mot Enerhaugen til grøntareal og gamle Grønland kirke og Brannstasjon med Kaffebrenneriet vis a vis. Rustikk utsikt til bakgård mot hustak og urban bebyggelse. Lyst og åpent fra alle kontorer.

Visning


Etter avtale med megler.

Diverse


Se eiendommens hjemmeside: www.g31.no og mer info. vedr.konseptet for kontorfellesskapet "Pantekontoret": http://www.patentkontoret.no/

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Bredbåndstilknytning
Moderne
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste