Arealspesifikasjon


kvm/antEtgBeskrivelse222 kvm6Kontor473 kvm6Kontor

Beliggenhet


Lokalene ligger plassert i den østre delen av sentrum. Nå som Bjørvika bygges opp som nytt senter i Oslo med Barcode som midtpunkt, er Grønlandsleiret med sin beliggenhet mellom Bjørvika og de omkringliggende bydelene Tøyen, Enerhaugen og Kampen igjen aktuelle som arnested for kreative miljøer og nye innovative selskaper.

Med kort gangavstand til Bjørvika og offentlig transport er dette et sted som er en del av den nye bykjernen.

Offentlig transport rett utenfor døren. Ca. 5 min til T-banestasjonen på Grønland og Oslo bussterminalen. Oslo S er ca. 10 minutter gange unna lokalene. Her har du alt innen kort gange.

Beskrivelse


Bygget som kontorene holder til i er fra 1962 og er et resultat av den første moderniserings bølgen i Grønlandsleiret etter andre verdenskrig.

Representativt kontorbygg over 8 etasjer. Butikklokaler i byggets 1.etasje og kontor i de øvrige etasjene.

Bygget har to personheiser fra tiltalende inngangsparti. Det finnes i tillegg lasterampe med løftebrett og vareheis til alle etasjer. Tilgang fra bakgård.

Adkomst


Direkte adkomst fra gateplan inn i felles oppgang med heis og trapper. Det er godt skiltet til hver enkelt leietaker. Det er enkel tilgang til bygget for både bilister og fotgjengere.

Parkering


Garasje i byggets underetasje. Mulig å leie plass dersom det er ledig. Eventuelt sette seg på vente liste.

Gateparkering. Betalingsplasser rett utenfor bygget.

Inneholder


Vi har ledig kontorlokaler i byggets 6. etasje.
Etasjen er totalt på 695 kvm BTA. og kan leies samlet eller oppdelt i henholdsvis 222 kvm og 473 kvm BTA.

Areal på ca. 222 kvm BTA. består av 5 kontorer/grupperom av varierende størrelse. To av kontorene passer godt for 3-4 personer og de resterende passer for 1-2 personer. I tillegg er det et møterom i midtsonen, samt kjøkken og sosial sone.

Areal på ca. 473 kvm BTA. består i dag av 12 kontorer og åpent landskap som passer til 6-8 personer. I tillegg er det møterom, kjøkken, sosiale soner, HCWC, dusj og toaletter.

Lokalene holder en normalt god kontorstandard. Gårdeier kan pusse opp og endre romløsning i rimelig utstrekning for ny leietaker etter avtale.

God standard på fellesområdene i bygget. Oppgradert i 2017.

Visning


Etter avtale med megler.

Diverse


Se hjemmesiden til eiendommen: www.g31.no

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste