Beskrivelse

Grensen 12B er en flott og moderne bygård, og huser i dag Cubus og Advokatoforum. Eiendommen har god eksponering mot gateplan fra både Akersgata og Grensen, som gir leietaker gode eksponeringsmuligheter. I umiddelbar nærher ligger Karl Johan, som byr på et bredt utvalg av restauranter, kaffebarer, shopping, samt god tilgang til offentlig kommunikasjon.

Ledige arealer


- 3.etg: 382 kvm
- 4. & 5.etg: 764 kvm

Per i dag består lokalene i hovedsak av cellestruktur, men utleier ser det som naturlig å tilpasses ny leietaker hvis ønskelig - se 3D illustrasjoner i bilderull.

Lokalene har store vindusflater som bidrar til gode lysforhold i alle etasjer. Dette kombinert med et effektivt romprogram gjør at alle arbeidsplasser i lokalet blir hensyntatt, og gir lokalene et godt romprogram (se plantegning).

Beliggenhet

Grensen 12 ligger godt plassert i øvre del av Kvadraturen, rett ved Karl Johan. I umiddelbar nærhet finner man bl.a. de populære resturantene i Steen & Strøm sin nye food-court, samt et bredt utvalgt av både servicetilbud og handel i Karl Johans gate og Prinsens gate.Adkomst
- 50 m til Stortinget t-bane
- Trikk og buss i samme gate
- Parkeringsmuligheter i Sentrum P-hus
- By-sykkel rett utenfor inngang

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis