Beskrivelse

Bygget er tegnet av arkitekt Platou og er fra 1966. Bygget er totalrehabilitert og oppgradert til ”nybyggstandard” i 2007. Nye vinduer, ny teknikk, belysning, ventilasjon, kjøling, gulvbelegg, himlinger og kontorfronter er stikkord i denne sammenheng. Utleier gir muligheter for skreddersøm av lokalene og arealene er fleksible for både effektive åpne løsninger og cellekontorer. I tillegg til flotte kontorer har leietakerne tilgang til kantine, møteromspool og kursrom, vekt- og treningsrom, dusj, garderober og sykkelparkering.

Miljøklasse

Energiklasse D, grønn.

Adkomst

Helsfyr er et meget sentralt kommunikasjonsknutepunkt. T-bane, buss, flybuss, sykkel, taxi og bil. T-bane: linje 1, 2, 3 og 4Buss: linje 21, 28, 58, 68, 76 i tillegg flere ekspressbusser samt Flybussen. Nærmeste hovedveisystem: E6 og Grenseveien.

Beliggenhet

Bygget ligger sentralt plassert på Helsfyr og er meget godt profilert ut mot E6. Det er meget kort avstand til T-bane, buss og Flybussen, hotell og servicetilbud som frisør, dagligvare, café etc. på Fyrstikktorget. Bygget er tilrettelagt for sykkelparkering og parkering.

Innhold

Spennende lokaler med mulighet store åpne flater og gjennomlys. Byggets arkitektur og løsninger kan gi en spennende dynamikk for leietakerne i eiendommen. Gårdeier gir leietakerne mulighet for å kunne påvirke design og løsninger i lokalene.
Fellesfasiliteter
PersonalrestaurantMøtesenter med 8 stk møterom i forskjellige str.Parkering bil og sykkelDusj/garderobeTreningsromLager

Ledig fra

Etter avtale