Beliggenhet


Powerhouse Kjørbo ligger sentralt i Sandvika med flott parkanlegg og sjøen som nærmeste nabo. Eiendommen har umiddelbar nærhet til alle typer forretninger og servicetilbud som Sandvika har å by på. Stort mangfold av butikker, kontorer, banktjenester og alle mulige offentlige servicetilbud. Sandvika Storsenter ligger like ved, med 190 butikker, spisesteder og et bredt utvalg av trening- og helsetjenester.

Kollektivknutepunktet i Sandvika med buss, tog og flytog ligger i kort gangavstand til eiendommen. For kjørende ligger Kjørboparken svært enkelt til, rett ved av- og påkjøringsrampen til E18.

Bil:
Lysaker: 8 min
Skøyen: 11 min
Asker: 13 min
Oslo S: 18 min

Arealer og innholdsbeskrivelse


2. etg BTA 884 kvm Blokk 3

LOKALET INNEHOLDER:
6 cellekontor, 2 multirom, 2 møterom, 3 stillerom, 3 toaletter (HC), åpent kontorlandskap, stor sosial sone med nytt og moderne kjøkken.

FELLESFASILITETER
> Felles resepsjon
> Kantine
> Møteromsenter
> Treningssenter
> Garderobe og dusj
> Parkeringshus på eiendommen
> Stort parkområde til rekreasjon
> Mulighet for leie av båtplasser
> Eget driftsteam fra Entra
> Sykkelparkering

Standard


Lokalet har meget høy standard og har alle fasiliteter som skal til for å skape en god arbeidsplass. Lokalet har lys og moderne innredning med god fordeling av cellekontor og åpne arbeidsplasser. Leietaker har også tilgang til flott og nyoppusset resepsjonsområde med kaffebar, stor kantine, møte- og konferansesenter, sykkelparkering og garderober med dusj.

Oppvarming


Energibrønner boret i grunnen på tomten forsyner byggene med frikjøling om sommeren, og fungerer som energikilde for varmepumpeanlegget om vinteren. Frikjøling vil si at det kalde vannet fra brønnen kan benyttes som direkte kjøling, uten å benytte varmepumpe, noe som er svært energieffektivt. En egen varmepumpe benyttes av varmt tappevann. Ventilasjonsløsningene i bygget sikrer et godt inneklima med lavest mulig energiforbruk. Ventilasjonsanlegget bruker 90 prosent mindre energi enn i et vanlig kontorbygg.

Bebyggelse


Powerhouse Kjørbo består av flere kontorblokker hvorav det ledige lokalet befinner seg i blokk 3. Eiendommen er opprinnelig fra 1982, og har de siste årene vært under omfattende ombygging med et sterkt miljøfokus. Powerhouse Kjørbo er et foregangsprosjekt innen bærekraftig rehabilitering og blokk 3 hvor det ledige lokalet ligger har fått miljøklassifiseringen BREEAM-NOR Excellent. Sertifiseringen setter strenge krav til blant annet energieffektivitet, byggematerialer, gjenbruk, ventilasjon, varme og kjøling. Resultatet er en fremtidsrettet og bærekraftig arbeidsplass med stor merverdi for leietakerne.

Parkering


Det er eget parkeringsanlegg i tilknytning til eiendommen hvor det er mulig å leie p-plass av Entra.

Leieantydning


Leieantydning oppgis ved henvendelse til megler og vil avhenge av tilpasninger for leietaker, leielengde etc.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Kantine
Moderne
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste