Arealspesifikasjon


2. etg: 146 kvm Kontor
2. etg: 259 kvm Kontor

Bebyggelse


Lyse kontorlokaler med store vindusflater sentralt i Sandvika. Ledig areal fra ca. 130 til 400 kvm BTA. Kan deles opp eller leies samlet.

Moderne utseende bygg over 2 etasjer med store glassflater. Bygget disponeres i sin helhet av ALD Automotive. Tilbaketrukket beliggenhet.

Beliggenhet


Eiendommen ligger sentralt og fritt til i Sandvika 3 minutter gange fra Sandvika Storsenter med et rikholdig utvalg butikker og servicetilbud.

10 minutter gange til Sandvika stasjon som er et kollektivknutepunkt med gode tog og bussforbindelser.

12 min med tog til Nationalteateret. 15 minutter med bil til Oslo. 20 minutter med tog til Drammen 25 minutter med bil. Lett adkomst til E18 og E16

Beskrivelse


Vi har ledige lokaler fra ca. 146 til ca. 405 kvm BTA. I tillegg kan det leies lavtlager med trappeadkomst og et lavtlager med direkte adkomst utenfra.

Lokalene er lyse og gjennomgående med store vindusflater som gir godt arbeidslys og god romfølelse. Det er god takhøyde.
Lokalene er i dag oppdelt i ca. 11 kontorer av varierende størrelser, noen av lokalene kan brukes som møterom eller stillerom, landskap, sosiale soner, tekjøkken og arkiv/datarom. Møterom og kjøkken.
Det kan vurderes å dele opp lokalet i to leieforhold. Ett på ca. 146 kvm BTA og ett på ca. 259 kvm BTA. Lokalene fremleies av ALD Automotive A/S som bruker resten av bygget selv.

Adkomst


Adkomst til eiendommen fra Jongsåsveien. Trappeadkomst til lokalene.

Parkering


Parkeringsplasser kan leies.

Visning


Etter avtale med megler

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition