Beliggenhet


Jærveien 33 ligger 300 meter fra Skeiane stasjon og det er åtte minutter å gå til Ruten i Sandnes sentrum. Det går busser i begge retninger med få minutters mellomrom, er god framkommelighet med sykkel og dagligvarebutikk på naboeiendommen.

Standard


Jærveien 33 er adressen til det tidligere Rådhuset i Sandnes. I tilknytning Rådhuset bygges det nå et kontorbygg som vil bli sertifisert som BREEAM-NOR Excellent og Energiklasse A. Bygget er på cirka 8500 m² og skal ferdigstilles i september 2021. Det skal bygges i massivtre og gi plass til 250 kontorarbeidsplasser. Hovedleietaker i bygget er Lyse Elnett.

Med smarte funksjoner, førsteklasses løsninger og høy kvalitet på servicefunksjonene, er ambisjonen at Jærveien 33 skal bli en arbeidsplass som skaper lønnsomhet, trivsel og vekst. Utenfor er det en verneverdig park og det vil bli ladestasjoner til elbiler og -sykler.

De ledige lokalene ligger i 1. etasje på 309 kvm. og 2. etasje på 469 kvm. Lokalene er fleksible og leveres etter avtale og i henhold til leietakers ønsker til standard og løsninger.

Kantine


Innbydende kantine som serverer alt fra varmretter til salater og brødmat.

Vei, vann og avløp


Offentlig

Visning


Kontakt megler for å avtale visning.

Ledig fra


September 2021

Ansvarlig megler


Hilde O. Christensen

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Kantine