Beskrivelse

Regus Forus 2020 holder til i et flott, moderne og miljøvennlig bygning med BREEAM-standard, beliggende i Stavangers industrielle forretningsområde. Stavanger 2020 Forus ligger i et av verdens viktigste energiområder, mellom Stavanger og Sandnes. Her kan du plassere virksomheten din i en sterk økonomi med globale forbindelser. Senteret ligger også strategisk plassert for reisende, bare 20 minutters kjøretur til flyplassen og jernbanestasjonen en kort spasertur unna. Senteret har en profesjonell atmosfære og et flott senterteam klare til å hjelpe deg til enhver tid. Alt er tilrettelagt for at du skal få en fantastisk dag på jobb. Vi har også en stor og flott kantine, fri bruk av takterrasse, sykkelparkering og garderober. 

Office as a service 
Vårt mål er å gjøre arbeidshverdagen til våre leietakere så effektiv som mulig slik at du kan fokusere på de viktige tingene. Leien inkluderer faste kostnader som bemannet resepsjon, wifi, strøm, vask, møbler, m.m. så du kan flytte rett inn. Vi legger til rette så du har det du trenger lett tilgjengelig på ett sted, samt administrativ støtte fra vårt Regus team som gjerne bistår ved behov. Gjennom vår app kan du administrere ditt kundeforhold, booke møterom, og få tilgang til alle våre 3000 lokasjoner verden over. Våre kunder unngår etableringskostnader, kapitalinvesteringer og løpende forpliktelser: Vi fjerner byrden med eiendomsadministrasjon. 

Hvorfor Regus? 
Vi tror arbeidsplassen er mer enn ett kontor. Arbeid handler om mennesker og ideer. Gjennom å skape dynamiske arbeidsmiljøer, hjelper vi deg med å tenke, skape og samarbeide, mens vårt team er der for at du skal føle deg som hjemme. Vi inviterer til jevnlige community eventer, hvor du kan utvide ditt nettverk og bli inspirert. Med profesjonell service og genuin interesse for å hjelpe, sikrer vi at våre medlemmer kan fokusere på å få sin business til å vokse. Vår jobb er alt som hjelper deg med å gjøre din. 
 
Vi har profesjonelle og inspirerende arbeidsmiljøer som passer bedrifter av alle størrelser og budsjetter. Vi gjør det mulig for våre leietakere å jobbe hvor de vil, når de vil og hvordan de vil. Våre avtaler er fleksible og bedriften din har mulighet til å ekspandere eller endre vilkår under kontraktsperioden. Regus har verdens største nettverk av kontorer, coworkingplasser og møteromslokaler med 3000 lokasjoner i 120 land. 

Vi tilbyr 
Private kontor, skreddersydde kontorløsninger, cowork/kontorfelleskap, fleksible kontrakter, store fellesarealer, takterrasse, møterom, eventlokaler, kjøkken, bemannet resepsjon, community events, globalt medlemskap, eget kundesenter og app 

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport