Beliggenhet


Meget sentral beliggenhet langs Ring 1 i Pilestredet 28 der den møter St. Olavs gate. Bygget er meget godt synlig fra både St. Olavsgate og fra Pilestredet.

Standard


Bygget har gjennomgående gode og varige løsninger som gir en moderne og et tidløs inntrykk. Av kvaliteter er det valgt slitesterkt belegg/linoleum på gulv, og med kontorfronter i glass med skyvedør som gir et lett og innbydende inntrykk. Det er gjennomgående behagelig belysning og solutsatt flater har utvendig solavskjerming. Himlingen er delvis helsparklet gipshimling med behagelige lysarmaturer, mens deler av lokaler har nedfeldt himling med innfelte armaturer.

Parkering


Det er ikke egne parkeringsplasser i bygget, men nærmeste P-hus ligger 100 meter unna. I tillegg ligger det store Sentrum P-hus med ca. 1000 parkeringsplasser for både gjester og ansatte som har behov for dette.

Kantine


Bygget har en flott felles kantine som serverer kalde og varme matretter.

Arealdisponering


De ledige lokaler er fra 2. til 5.etasje.
Arealdisponeringen i 2.etasje består kun av cellekontorer, mens de tre øvrige etasjer består av ca. 50% cellekontor og 50% åpne arbeidsplasser.
Det kan relativt enkelt åpnes opp for fortetting.
I første etasje er det plass for leietakers resepsjon dersom det er ønskelig. Videre er det en lys og trivelig kantine og egen avlåst sykkelparkering.
Hver etasje har egen garderobe med dusj og tilhørende antall med skap

Bebyggelse


Bygget er nybygg som ble ferdigstilt i 2011

Ledig fra


Lokalene er ledig nå

Arbeidsplasser


3.-5. etasje har hver 15 celllekontorer og omtrent samme antall arbeidplasser i åpne landskap. Dette varierer dog noe ut fra nåværende leietakers arealdiponering. For 2.etasje er det kun 15 cellkontorer.
Alle etasjer har 2-3 møterom av litt ulik størrelse.
Tilsammen kan de ledige lokaler ha plas til ca. 100 personer med dagens planløsning

Ansvarlig megler


Jørn Skovly

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Kantine
Moderne
Sentralt