Beskrivelse

Prisgunstige private kontorer for 5–6 personer på byenes mest ettertraktede adresser. Øk produktiviteten ved å jobbe på ditt eget private kontor og utvid til mer enn 90 kvm fellesområde når du trenger det.

Dette tilbudet omfatter et fullt møblert privat kontor for 5–6 personer, utstyrt med moderne og ergonomiske kontormøbler, høyhastighets trådløst internett, faste telefonlinjer og håndsett, pluss tilgang til en felles skriver, skanner og kopimaskin. Du vil dra nytte av administrative tjenester, inkludert profesjonell telefonsvarer; postmottak og -videresending og en resepsjonist som kan ta i mot dine besøkende. Fellesfasiliteter inkluderer møterom som kan reserveres på timebasis; et kjøkken med te- og kaffekoker, en businesslounge og et mindre pauseområde. Alle brukskostnader (inkl. strøm) samt rengjøring og vedlikehold av kontoret og fellesområdet, er inkludert i prisen. Som Regus-medlem får du også tilgang til Regus sine fellesarrangementer, kampanjer og rabatter fra ledende varemerker samt gratis bruk av 50 millioner Wi-Fi-hotspots over hele verden.

Trenger du ekstra plass? Vi kan skreddersy private kontorer med 1 til 100 arbeidspulter, eller enda flere. Overlat kontorbehovene dine til oss og få mer tid til å fokusere på virksomheten din.

Med et stort utvalg av profesjonelle og inspirerende arbeidsområder å velge mellom har Regus allerede hjulpet mer enn 2,5 millioner mennesker med å bli del av arbeidsplassrevolusjonen. Arbeid hvor, når og hvordan du vil, i profesjonelle lokaler bygget med produktivitet for øyet.

Med over 3000 kontorsteder og 100 000 kontorrom fra 5 kvm til over 1000 kvm, har vi et perfekt arbeidsområde for alle og enhver.

Ta kontakt i dag

http://www.regus.no/office-space/norway/oslo/oslo-helsfyr?utm_source=finn&utm_medium=portal

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport