Beskrivelse

Er du på jakt etter et privat kontor for 1 til 2 personer? Få 8 kvm med privat kontorplass pluss 50 kvm med fellesareal som du kan bruke etter behov, i én rimelig pakke. Kontorer er tilgjengelig i din by nå, så du kan flytte inn umiddelbart.

Med dette alternativet får du et privat kontor for 1 til 2 personer, fullt utstyrt med høyhastighets internett og telefonlinjer. Du får også glede av en rekke støttetjenester og fordeler, blant annet bruk av felles møterom, åpne felles arbeidsområder med ergonomiske møbler, og resepsjonsmedarbeidere som kan ta i mot gjester, svare på telefoner og videresende post når du er borte fra kontoret.

Vi skreddersyr kontorlokalet til behovene du har, fra 1 til 100 skrivebord eller flere, slik at du kan bruke tiden til å fokusere på hvordan du jobber – ikke hvor du jobber.

Med et stort utvalg av profesjonelle og inspirerende arbeidsområder å velge mellom har Regus allerede hjulpet mer enn 2,5 millioner mennesker med å bli del av arbeidsplassrevolusjonen. Arbeid hvor, når og hvordan du vil, i profesjonelle lokaler bygget med produktivitet for øyet.

Med over 3000 kontorsteder og 100 000 kontorrom fra 5 kvm til over 1000 kvm, har vi et perfekt arbeidsområde for alle og enhver.

http://www.regus.no/office-space/norway/oslo/oslo-helsfyr?utm_source=finn&utm_medium=portal

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport