Beskrivelse

Karl Johans gate er Oslos paradegate.

Eiendommen Karl Johans gate 16 ligger meget sentralt i Oslo sentrum, mellom Egertorget og Jernbanetorget. Innehar fem etasjer, hvorav butikklokaler i 1. etasje og kontorfellesskap i øvrige etasjer.

Innhold

Vi har totalrehabilitert vår eiendom i Karl Johans gate 16 til flott kontorfellesskap. Her kan du leie "Plug & Play" møblerte kontorer med fleksibel leietid. 

I 3. og 4. etasje er det møblerte kontorer i forskjellige størrelser som passer for 1-30 arbeidsplasser/personer. Hver etasje har tekjøkken, spiseplass, ad-hoc møterom, stillerom og toaletter. 2. etasje blir hjertet i kontorfellesskapet med fasiliteter for alle leietakere. Her blir det tilgang til 7 møterom i forskjellige størrelser som kan bookes via vår app. Her kan du også leie touchdown plasser hvis du kun har behov for en arbeidsplass og ikke eget kontor. I resepsjonen vil vår Flex-vert på dagtid ta i mot gjester, og sørge for at alt fungerer og omgivelsene er representative.

 


SOSIALE MØTEPLASSER

I 2. etasje er det betjent resepsjon på dagtid, og her er det også en lounge og sosiale soner hvor du kan ta en pause fra arbeidet og snakke med andre leietakere. I loungen vil det være kaffemaskin og kalddrikker og snacks fra automat.


FASILITETER

Hovedinngangen er fra Kongens gate rett rundt hjørnet fra Karl Johans gate. Det er heis til alle etasjer, og i kjeller er det sykkelparkering. Her finnes også nye moderne dusj- og garderobefasiliteter.

Via vår app eller nettportal kan du booke møterommene du har behov for. Ønsker du mat og drikke til møtet, kan du også bestille dette. Vi ønsker å gjøre det enkelt og effektivt for deg i en hektisk arbeidsdag.

 

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis