Beskrivelse

Karl Johans gate er Oslos paradegate.

Eiendommen Karl Johans gate 16 ligger meget sentralt i Oslo sentrum, mellom Egertorget og Jernbanetorget. Innehar fem etasjer, hvorav butikklokaler i 1. etasje og kontorfellesskap i øvrige etasjer.

Innhold

Vi har totalrehabilitert vår eiendom i Karl Johans gate 16 til flott kontorfellesskap. Her kan du leie "Plug & Play" møblerte kontorer med fleksibel leietid. 

I 3. og 4. etasje er det møblerte kontorer i forskjellige størrelser som passer for 1-30 arbeidsplasser/personer. Hver etasje har tekjøkken, spiseplass, ad-hoc møterom, stillerom og toaletter. 2. etasje blir hjertet i kontorfellesskapet med fasiliteter for alle leietakere. Her blir det tilgang til 7 møterom i forskjellige størrelser som kan bookes via vår app. Her kan du også leie touchdown plasser hvis du kun har behov for en arbeidsplass og ikke eget kontor. I resepsjonen vil vår Flex-vert på dagtid ta i mot gjester, og sørge for at alt fungerer og omgivelsene er representative.

 


SOSIALE MØTEPLASSER

I 2. etasje er det betjent resepsjon på dagtid, og her er det også en lounge og sosiale soner hvor du kan ta en pause fra arbeidet og snakke med andre leietakere. I loungen vil det være kaffemaskin og kalddrikker fra automat.


FASILITETER

Hovedinngangen er fra Kongens gate rett rundt hjørnet fra Karl Johans gate. Det er heis til alle etasjer, og i kjeller er det sykkelparkering og elsykkel-ladere. Her finnes også nye moderne dusj- og garderobefasiliteter.

Via vår app eller nettportal kan du booke møterommene du har behov for. Ønsker du mat og drikke til møtet, kan du også bestille dette. Vi ønsker å gjøre det enkelt og effektivt for deg i en hektisk arbeidsdag.

 

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis