Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis

Beskrivelse

Vi har etter avtale ledige kontorer i 3. og 4. etasje som kan leies enkeltvis eller samlet. Det er interntrapp mellom etasjene, men denne fjernes hvis ønsket er å leie kun et etasje.

3. etasje 328 kvm
Pene lokaler som består av delvis åpent landskap og flere enkeltkontorer som passer til ca. 18 personer. Stort møterom og kjøkken med hvitevarer. Liten garderobe og ev. resepsjon.. Toalett.

4. etasje 329 kvm
Grei standard som består av stort kontor ev. landskap, flere enkeltkontorer, møterom, kjøkken med hvitevarer og toalett. Datarom med slukkeutstyr. Se plantegning for forslag til møblering for ca. 16 personer.

Hyggelig inngangsparti med dørcalling og heis. Flere vinduer med utsyn mot Akersgata.

Ledig etter avtale!

Eiendommen består av seks etasjer + kjeller. Kontorer fra 2. - 6. etasje. Fellesarealer er pusset opp de siste årene, og det er installert ny heis og nytt ventilasjonsanlegg i bygget. Mulighet for parkering i kjellergarasje.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i Akersgata 41 mellom Karl Johans gate og Grensen. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet; T-bane (Lille Grensen/Grensen nedgang ligger kun få meter fra eiendommen), busser og trikker. Ca. 5 min. gange til Nationaltheatret og Oslo Sentralstasjon med tog og flytog. Nærmeste parkering er Ibsen og Paleet P-hus eller vanlig gateparkering.

Standard

Lokalene leies ut på tidsbestemt konktrakt med indeksregulert leie.