Beskrivelse

Eiendommen ligger i Industriveien i Sandvika med kort vei til Sandvika sentrum. Det er 7 minutter via gangsti fra eiendommen til sentrum/togstasjon.
Treningskjeden Fresh Fitness har i eiendommen treningssenter med treningssal, vektsal og spinningrom samt dusj,- badstue,- og garderobefasiliteter.
Det er i bygget flere ulike leietagere, flest innen forskningsbransjen. FMC Biopolymer AS utgjør største leietager.

Bygget er i alt 10.500 kvm og består av fire etasjer med kontorlokaler samt underetasje med lagerlokaler og noe kontorer.

Det er gode parkeringsmuligheter på eiendommen både for ansatte og gjester. Bygget har forøvrig alle tekniske fasiliter som ventilasjon, kjøling og heis. Eget driftsteam på eiendommen!

Beliggenhet

Det er mange som opplever å ha arbeidsplassen sin i Sandvika som svært praktisk. Det er enkelt for besøkende å komme seg til Sandvika da flytoget har stoppested her. Det er også en fordel med gode parkeringsmuligheter, og det å unngå rushtrafikken til og fra Oslo.

Standard

Alle våre lokaler leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie.

Innhold

Kontor
Vi har ledig et pent lokale på 281 kvm i 1. etasje. Lokalet er pusset opp i senere tid, og har åpent landskap, et kontor, møterom og lager. Kjøkken med hvitevarer. Felles toaletter i gang.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis