Beliggenhet


Parkveien 1B har en sentral beliggenhet mellom Hegdehaugsveien og Pilestredet. Området er tett befolket og ca. 80% av befolkningen er mellom 19 og 65 år. Kun 10 meter fra lokalet ligger Høgskolen i Oslo og Akershus med 17000 studenter og 1600 ansatte. Nærområdet består i all hovedsak av boliggårder med næringslokaler i 1. etasje.

Lokalet har god eksponering mot Parkveien som er godt trafikkert av biler, trikk og gående. Fra eiendommen er det gangavstand til Nationaltheatret, Karl Johans gate, Frogner, Vika/Aker Brygge og Bogstadveien. Kort vei til alle tenkelige fasiliteter i Hegdehaugsveien.

Kort avstand til offentlig kommunikasjon som buss og trikk

Adkomst


Se vedlagt kartskisse.

Parkering


Gateparkering eller nærliggende p-hus.

Standard


Lokalene ble pusset opp av forrige leietaker for ca. 2 år siden og holder en god standard.

Inneholder


Vi har ledig lokale på ca. 200 kvm BTA.:
Det er direkte inngang fra gateplan m/trapp ned. Lokalet har nå vært brukt til restaurant, men egner seg også godt til utested, pub eller Cafè.
Lokalet består av stort åpent areal, bardisk med flere tappetårn, komplett kjøkken med alt av utstyr, oppvaskavdeling og vifter med avtrekk over tak, 2 stk. kundetoalett, garderober og wc m/dusj for personal. Vindusflater ut mot Parkveien.

Tidligere driver i lokalet har hatt godkjent skjenkebevilgning frem til kl. 03:00. Ny driver må søke egen bevilgning og utleier kan ikke garantere samme skjenkebevilgning.

Visning


Etter avtale med megler.