Beliggenhet


Sentralt beliggende i Sannergata Øverst på Grünerløkka. Området er tett befolket ikke minst etter utbyggingen av Ringnes Park og Ringneskvartalet som utviklet området fra Bryggerivirksomhet til et nytt bydelskvartal.

Sannergata er godt trafikkert av gående og biler som passerer lokalet. Gaten har en rekke forretninger og serveringssteder i tillegg til kino, treningssenter m.m.

Lokalene ligger bymessig godt tilknyttet kollektivtransport i Sannergata og Toftes gate, med hovedtrafikkårene i Oslo med Sannergata i og Ring 2. I Toftes Gate er det holdeplass for bytrikk 11, 12 og 13. I tillegg er det kort avstand til 28 bussen (Ring 2) og bussene 21 og 33 (Sannergata). Flybussen har holdeplass rett ved

Adkomst


Lokalet har direkte trappefri adkomst fra gaten.
Kort gangavstand til buss og trikk. Enkel biladkomst fra Ring 2.

Parkering


Gateparkering.

Inneholder


Vi har ledig lokale i 1.etasje med inngang direkte fra gateplan. Lokalet er på 47,8 kvm BTA. Arealene er lyse og effektive med store vindusflater ut mot Sannergata.

Lokalet består i dag av åpent areal, kjøkken/spiserom og toalett. Hele lokalet er pusset opp i 2018 med nye gulv, malte vegger, systemhimling med innfelt leddlys, toalett er pusset opp med fliser på gulv, malte vegger, nytt toalett og servant. Det er satt inn et eget ventilasjonsanlegg for lokalet.

Vi er åpne for å leie ut til butikk, kontorbruker, undervisning, helse, showroom, m.m.

Visning


Etter avtale med megler

Fasiliteter

Aircondition
Moderne
Sentralt