Beliggenhet


Sentralt i Oslo sentrum / CBD like ved Rådhuset. Gangavstand til alle servicefunksjoner, all offentlig kommunikasjon (også Nationaltheatret tog stasjon). Beliggende mellom Akershus Festning og Stortinget.

Diverse


Det felles dusjer og garderober i eiendommen og det er felles sykkelparkering. Det er representativ felles inngang, heis og det er fiber i bygget. Takhøyden i lokalet fra dekke til dekke er på ca. 3.6m.

Innhold


Lokalene inneholder i dag; representativt resepsjons- og loungeområde med kaffebar, store kontorlandskap, møterom, kontorer, egen kantine med kjøkken. Lyse lokaler med glassløsninger fra gulv til tak. Store glassfasader mot Rosenkrantz gate. Lokalene går over 2 etasjer; 1. etg (bakkeplan) og en underetasje. Det er intern trapp mellom etasjene.

Standard


Representativt resepsjons- og loungeområde med kaffebar. Egen kantine. Moderne belysningsløsninger. Lyse lokaler med glassløsninger fra gulv til tak. Store glassfasader mot Rosenkrantz gate. Kjøling. Fiber til bygget. Heis. Representativ felles inngang. Lokalene og eiendommen holder en høy standard og er godt vedlikeholdt.

Adkomst


Inngang fra Rosenkrantz gate. Muligheter for egen inngang på gateplan.

Parkering


Det er mulig å leie parkeringsplasser i flere parkeringshus i nærheten.

Offentlig kommunikasjon


Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Kort vei til t-bane, trikk, tog, buss og ferge.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine