Beskrivelse

Om Oslo K

Med sine 30 000 kvadratmeter næringslokaler er Oslo K et av de største kontorbyggene i Oslo. Utenfra ser det ut som tre bygg, men de er bygd sammen slik at man får store sammenhengende etasjeflater med mulighet for opptil 3 500 kvadratmeter per etasje. Det er plass for store og små virksomheter, hvor man i de nedre etasjene kan dele opp lokaler ned til ca 350-700 kvadratmeter. Lenger opp i bygget kan man få større lokaler, enten i hele flater eller over flere etasjer.

Lokalene er svært fleksible og gir leietakerne mange valgmuligheter. Romprogrammet utarbeides i samarbeid med våre dyktige interiørarkitekter og arbeidsplassrådgivere. De store arealene og planløsningene kan skreddersys slik at alle behov dekkes. Den tekniske infrastrukturen er lagt opp slik at man kan svare på alle krav til adgangskontroll og adskilte datanettverk for hver enkelt bedrift.

I første etasje blir det store fellesarealer med resepsjon, bedriftsrestaurant, kafé og rikelig med ulike soner som kan brukes til både sosialisering og som arbeidssoner. I andre og tredje etasje er det et møtesenter med 12 møterom og auditorier, flere samlingssteder og luksuriøse garderober. Det blir over 200 parkeringsplasser i kjelleren, mulighet for el-sykkel og el-billading. Alle tjenester i bygget bookes via en egen app.

Om OBOS Eiendom


Vårt kundeløfte
Å ta best mulig vare på våre kunder/leietakere står helt sentralt i OBOS Eiendom. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre strukturen, kulturen og kommunikasjonen som ligger til grunn for at du som vår kunde har en positiv opplevelse fra første møte og gjennom hele leieforholdet.
Grønt ansvar
OBOS tar samfunnsansvar og har som et av sine hovedmål å ta grønt ansvar. Som leietaker hos oss vil du være del av denne reisen, enten det er gjennom energibesparende tiltak, grønne tak, bikuber, gjenbruk eller andre tiltak .
Din sikkerhet er viktig for oss
Sikkerhet og trygghet for brukerne av våre bygg er kontinuerlig i fokus hos oss. Vi har tydelige rutiner for etablering og oppfølging av HMS og medarbeidere med lang erfaring innen feltet.
Gjennom løpende drift og periodisk vedlikehold av våre bygg sørger vi for å holde våre eiendommer i forskriftsmessig og teknisk god stand. Vi har videre et fokus på estetiske uttrykket i en eiendom, slik at våre leietakere og deres kunder har en positiv opplevelse som brukere av bygget.

Adkomst

Kommunikasjon og kollektivtransport

Kværnerbyen ligger urbant og sentralt til i Oslo. Det tar fem minutter med buss fra Bjørvika til Kværnerbyen, og det er direkte sykkelvei fra Oslo S. Det er bussholdeplass rett utenfor hovedinngangen, og mulighet for parkering under bygget, i tillegg til gateparkering i Kværnerbyen.

Sammenlignet med andre steder i Oslo, er Kværnerbyen ett av de mest sentrale områdene. Vi har gjennomført en reisetidsundersøkelse som viser at Oslo K og Kværnerbyen har kortere reisetid fra Oslo sentrum enn det Hasle/Økern, Nydalen og Helsfyr/Valle har. Undersøkelsen målte reiser til og fra området hvor mange bor, som Lambertseter, Asker, Lillestrøm, Ski, Grünerløkka og Blindern, samt Oslo Lufthavn. Totalt sett har Kværnerbyen kortest reisetid til disse stedene.

Med buss tar du deg enkelt og effektivt til Kværnerbyen. Det tar ca 5 minutter til sentrum, og en bussrute går rett utenfor hovedinngangen, mens det opp en trapp og 100 meter unna går ytterligere fire ruter med svært hyppige avganger. Vi mener vi har vårt på det tørre når vi sier at vi har rullende fortau til Oslo S.

Med bil har Oslo K enkel adkomst fra øst og vest. Bygget ligger nært av- og påkjøring til E6, og har over 200 parkeringsplasser i parkeringskjelleren. Her er det lagt opp til lading av el-biler. Det blir en bildelingsordning i Oslo K, slik at behovet for egen bil reduseres.

Beliggenhet

Om Kværnerbyen

I Kværnerbyen har OBOS utviklet en ny, levende bydel som rommer 1 800 leiligheter og alle servicetilbud. Her bor det 3 500 mennesker, og det vil være ca 3 000 arbeidsplasser i Oslo K og andre bygg som sørger for liv og røre i bydelen fra morgen til kveld. Kværnerbyen er urbant og sentralt, med kort vei til både Oslo S og Bjørvika. Turstier, parker og friområder er i umiddelbar nærhet. Jobber du i Kværnerbyen vil du med andre ord ha gangavstand til det meste.

Oslo K ligger ved Kværnerbyens samlingspunkt, torget Smeltedigelen. Navnet viser til Kværnerbyens historiske røtter, hvor det på 1800-tallet var smelteverk og produksjon av blant annet støpejernsovner, før produksjon av vannkraftturbiner ved Kværner Brug overtok fra slutten av 1800-tallet.

Ut mot Smeltedigelen finner man blant annet kafé med inne- og uteservering, resturant Kraft og butikker som har blitt en viktig del av nærmiljøet. I nærområdet er det dagligvarebutikk, apotek, barnehager, blomsterforretning, renseri, frisør, treningssenter, parker og rekreasjonsområder.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Felles resepsjon
Garasje/P-plass
Heis
Kantine