Beskrivelse

Lørenfaret 3 ble oppført i 1973 som et kontorbygg for Norsk Hydro.
Eiendommen er på totalt 15.558 kvm Bta og består av 9 kontoretasjer samt 2 underetasjer med Parkering, lager og arkiv.
Kontoretasjene ble sist rehabilitert i 2005 og innehar en god teknisk standard.
Det vil bli etablert felles adgangskontroll med nøkkelkortsystem i byggets 1. etasje.
Det er etablert sykkelparkering samt dusj/garderobe i byggets underetasje.

Bygget har kontoretasjer på inntil 869 kvm Bta med en sentral midtkjerne. Lokalene fremstår som lyse og luftige med god utsikt over byen.

Parkering/ Lager


Eiendommen har 2 store underetasjer på over 3.000 kvm. Disse er per i dag benyttet til lager, arkiv, trimrom og parkering. Det er god parkeringsdekning med inntil 280 p-plasser fordelt mellom parkering i garasje samt på terreng.
Gårdeier kan åpne dagens underetasje og tilby lavt-lager på inntil 2.000 kvm i hver etasje.

Adkomst

Tilgjengeligheten til Lørenfaret 3 har blitt meget bra. Nytt veinett er etablert og ny t-banestasjon på løren stod klart i 2015. Ring 3 og Østre Aker har blitt lagt i tunnel under bakken, og det blir etablert flere nye lokalveier for å forbedre trafikkflyten. T-banestasjonen på Nye Økern er trafikalt knutepunkt med metrostandard. Fra T-banen er det enkelt å hoppe over på et stor antall busser – og vice versa. I tillegg blir det etablert et stort antall sykkel- og gangveier. Det blir kort gangavstand fra Lørenfaret 3 til kollektive transportmidler.
Med metrostandard på T-banen menes høyere fremføringshastighet, kapasitet og punktlighet. Kommer man fra Oslo Gardermoen Lufthavn, kan man  ta Flytoget til Oslo S og via T-banen være på Nye Økern i løpet av noen få minutter. Flybussen direkte til Oslo Gardermoen Lufthavn er også en mulighet.
Via de nye sykkel- og gangveiene som etableres i en radius på 3 kilometer fra Nye Økern Sentrum, blir det enkelt å sykle til for eksempel Helsfyr, Carl Berner, Ullevål, Tøyen, Bjørvika og Oslo sentrum – samt alle de sentrale bydelene.

Beliggenhet

Eiendommen ligger svært sentralt på et høydedrag mellom "nye" Økern og Løren.

Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 301

Gårdsnr: 124

Bruksnr: 1