Beskrivelse

Eiendommen Karl Johans gate 5 ligger meget sentralt i Oslo sentrum, kun 200 meter fra Oslo S. Her har Thon Flex nå åpnet lokasjon nr. 2 i Oslos paradegate. Eiendommen er en del av Arkaden-kvartalet, med kontorer og Arkaden Shopping. Arkadenkvartalet var den første eiendommen Olav Thon kjøpte på 80-tallet, og det er derfor ekstra gøy å etablere vårt populære Thon Flex konsept her.

Etasjen har mange spennende detaljer som er ivaretatt etter rehabilitering, og vil gi et moderne og hyggelig arbeidsmiljø.


Innhold

Vi har totalrehabilitert 3. etasje i vår eiendom Karl Johans gate 5 til flott kontorfellesskap. Her kan du leie "Plug & Play" møblerte kontorer med fleksibel leietid. 

Etasjen har kjøkken med spiseplass, sosiale soner,  tekjøkken, 3 møterom, 3 stillerom, garderober, dusj og toaletter.  Det er direkte utgang til felles møblert bakgård.


Det er mulig å leie flere kontorer samlet!

Har du behov for større møterom eller konferansefasiliteter er det mulighet for å booke dette i vår Thon Flex lokasjon i Karl Johans gate 16. Her kan du også bestille mat og drikke til møtet ditt.

For størrelse på kontorene, se plantegning - ta kontakt med ditt behov, så ser vi hva som passer best  for deg.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis