Beskrivelse

Effektiv kombinasjonseiendom med gode lager og kontorarealer. Eiendommen er oppført i 1994, og lokalene har et godt inngangsparti, resepsjon, kantine, terasse mm. Lageret har gode varehåndteringssoner med til sammen 7 porter og takhøyden i lageret ca. 8 meter. Lageret er reolsatt med  både vanlige reoler og kompaktreoler. 

Eiendommen er opprinnelig oppført for å huse en leietaker og egner seg godt som hovedkontor med tilhørende lagerfunksjon. I dag fremstår eiendommen delt i to leieforhold, men kan enkelt slås sammen og leies ut samlet.

Samlet areal: Ca 3.792 m2 lager, og ca 1.717 m2 kontor.


Adkomst

Tilgang til eiendommen via Verkseier Furulundsvei som går inn fra rundkjøringen nord for Alnasenteret.

Beliggenhet

- Eiendommen ligger eksponert og sentralt innenfor bomringen i Oslo i et etablert handels og industri- område på Alnabru
- Det er kort vei til Alnaterminalen
- Enkel adkomst av og på E6. I tillegg ligger eiendommen ved Alnadiagonalen som gjør det enkelt å krysse Groruddalen for adkomst til Østre Akervei og Riksvei 4.
- Offentlig kommunikasjon med bussstopp i Strømsveien like utenfor eiendommen, T-bane på Trosterud.

Innhold

Kontorene er dels i åpne teamløsninger, dels cellekontorer. Det meste av kontorene er relativt nylig rehabilitert og fremstår moderne. I kontorene er det store vinduer i glass som sikrer godt med lysinnslipp. Kontorene har ventilasjon og kjøling. Det er kantine i eiendommen med utgang til terasse.

Lagrene fremstår effektive med en god struktur for reolene.

Eiendommen kan tilpasses leietakers ønsker og behov

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine
Kjøreport