Beskrivelse

Om eiendommen
Fridtjof Eiendom vil knytte sammen ikonisk arkitektur, kulturopplevelser, attraktive og nybyggede kontorfasiliteter, uteservering og grønne byrom. Utviklingen av kvartalet vil hente ut potensialet i den unike beliggenheten og skape et meget attraktivt og pulserende bymiljø.

Colosseum Kvartalet ligger på Majorstuen, som er en av Oslos mest pulserende bydeler og som byr på en unik miks av boliger, kontorbygg, handel, serveringssteder og grønne lunger.  
Selv om Majorstuen er en gammel bydel representerer den på mange måter fremtiden. Her kan du både bo og jobbe på samme sted, noe som legger til rette for kortreiste, bærekraftige, arbeidsplasser.

Området er kanskje et av de mest komplette i Oslo. Her finner du ikke bare landets beste handlegate, Bogstadveien, men også en av landets vakreste parker, Vigelandsparken. Alt ligger dermed til rette både for hyggelige lunsjmøter, morgentrim i parken og den daglige handelen på vei hjem fra jobb. Du finner også en rekke av landets beste treningssentre i området.

 

Adkomst/Beliggenhet
Majorstuen er Norges 3. største kollektivknutepunkt, og Fridtjof Nansens vei 12 ligger bokstavelig talt et steinkast unna all kollektivtransport. Innbydende shopping- og restaurantmuligheter begynner i Bogstadveien, og Vinmonopolet, apotek, daglivareforretninger er tvers over veien. På motsatt side ligger idylliske Frognerparken og Frognerbadet.

Buss: 1 min                                                                                                                                   
Flytog: 3 min med t-bane
Flybuss: 45 min til Gardermoen                                                               
Trikk: 2 min                                                                                                                                          
T-bane: 2 min                                                                                                                                
Buss: 1 min

 


Lokalene/innhold

Resepsjonen får besøksregistrering og en innbydende lounge-avdeling med kaffebar for uformelle møter. Bedriftsrestauranten får egen utgang til den lyse, åpne plassen mot Colosseum kino. Møteromsavdelingen for opptil 100 personer, blir stor, moderne og med alt man kan forvente av digitale løsninger. Kontorene blir lyse, eksklusive og innbydende, med teamrom, grupperom og stilleområder, og de to øverste etasjene får direkte utgang til takterrasse. Herfra blir det fin utsikt mot Frognerparken, Frognerbadet, Colosseum-senteret og handlegaten Bogstadveien. Byggets leietakere får en egen app, som blant annet styrer adgangskontroll, møteromsbooking, bestilling av møtemat og plass i treningssenteret. I underetasjen blir det god plass til parkering av biler og sykler med lademulighet for begge.


Utadrettet, handel og servering

Noe av det som gjør Fridtjof Nansens vei 12 unik er blant annet underetasjen med dobbel takhøyde. Lokalene i plan U1 er på ca. 1.900 kvm, hvorav dobbel takhøyde på ca. 1.000 kvm. Dette gir en rekke spennende muligheter, som møte- og konferansesenter, paddel-tennis, klatresenter, squash eller treningssenter, med tilhørende dusj- og garderobefasilliteter.

Første etasje vil får utadrettet virksomhet med restaurant og kaffebar, som knyttets sammen med Colosseum Kino og et helt ny serveringskonsept.

Forretning/ servering 250-2.000 kvm

 


Fasiliteter:

Servicesenter

Møtesenter

Restaurant

Kantine

Kaffebar

Takterrasse

Treningssenter

Garderober/dusj

Parkering i bygget

Sykkelparkering

Heis

Høy miljøklassifisering, BREEAM Very Good