Beskrivelse

I Tvetenveien 157, like ved Tveitasenteret har vi fått for utleie ca. 248m² som kan benyttes til showroom, lager, kontor eller lettproduksjon, eller en kombinasjon av disse.

Lokalene er nylig pent oppusset i en lys og tidsmessig stil, og med meget gode lysforhold.

De ledige lokalene ligger lett tilgjengelig på bakkeplan og med adkomst fra begge sider av lokalene. Hovedinngang / kundeinngang er direkte mot parkeringsområdet og oppkjørselen fra Tvetenveien.

Lokalene er fornuftig inndelt med kontorer, showroom og lager i forskjellige størrelser, og fremstår i dag pene, nyoppussede og meget funksjonelle. 

Parkeringsplasser kan tilbys, også med ladeplasser for EL-biler.

Adkomst

Eiendommen har en enkel adkomst fra Bryn/Helsfyr over Østensjøveien og Tvetenveien, fra E6 ved Furuset/Trosterud, eller fra Østre Akervei over Nedre Kalbakkvei til Tvetenveien.

Det er godt med offentlig kommunikasjon til eiendommen, da en rekke buss- og T-baneruter har holdeplass like ved eiendommen, i alle retninger i Oslo. 

I tillegg tilbys det 4 faste parkeringsplasser, som kan leies hvis ønskelig. Ladeplasser for EL-bil er også tilgjengelig for leie.

Beliggenhet

Tvetenveien 157 har en meget sentral beliggenhet på Oslo Øst, like ved Tveitasenteret. Kun noen få minutter fra Helsfyr og Bryn, og godt med offentlig kommunikasjon i nærheten, bl.a. med bussholdeplass like ved eiendommen.

Standard

Lokalene holder en pen og tidsmessig kontorstandard og er nylig pusset opp. 

Arealet er tenkt leid ut til virksomhet med behov for showroom, lettlager, kontorer og/eller lettproduksjon. 

Det er fiber lagt til bygget, og kabelgater er montert, men i dag uten kabler i.

Ny asfalt ved innkjøring, parkering og kundemottak er nylig lagt, slik at også området rundt eiendommen fremstår pent og representativt.

Lokalet er utstyrt med egen strømmåler.

Ventilasjon.

Innhold

Arealene er inndelt med en blanding av adkomstområde for kunder, møterom, showroom, funksjonelle kontorer, kjøkken med spiseplass, i tillegg til en rekke rom i forskjellige størrelser.

Lokalene har en egen utgang i motsatt ende av kundeinngangen som går ut til et hyggelig uteområde hvor lunsjen kan nytes utendørs i den rette årstiden.

Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass