Beliggenhet


Nedre Vollgate 9 ligger like ved Stortinget og med en attraktiv beliggenhet i Kvadraturen. Kvadraturen kjennetegnes av sin nærhet til handels- og servicebutikker, samt offentlig kommunikasjon. Like i nærheten har man et stort utvalg restauranter og caféer, som Brasserie Hansken, Sentralen, Café Skansen, Kaffebrenneriet, Stockfleths mv.

Nærmeste kollektivknutepunkt er Stortinget T-banestasjon og Wessels plass med trikk- og bussforbindelse.

Flere eiendommer i Kvadraturen er konvertert til boliger, som er med på å skape et pulserende gateplan også etter arbeidstid.

Kontraskjæret er nærmeste park og ligger 1 minutt fra eiendommen. Her arrangeres sosiale arrangementer i forbindelse med sluttspill i fotball, TV-arrangementer, konserter mv.

Inneholder


Lokalene ble nyoppusset i 2019 og har et tidsriktig uttrykk. Det er valgt lyse overflater, takhøydene er maksimert og det er montert innfelte LED lyspanel.

Lokalet er i dag møblert med ca 50 arbeisplasser med tillegg av flere møterom og stillerom. Lokalet har flere aktivitetsbaserte arbeidsplasser, touch-down og sofagrupper.

Hovedinngangen er etablert i Nedre Vollgate 9, men det er fullt mulig med et sekundærinngangsparti fra Øvre Vollgate 6. Denne løsningen kan egne seg godt for et rekrutteringsbyrå, eller selskaper som vil ha en egen besøksinngang.

Bebyggelse


Nedre Vollgate 9 ble oppført i 1938 og består av 7 kontoretasjer og underetasje. Eiendommen ble totalrenovert i 2010.

Nedre Vollgate 9 er sammenbundet med Øvre Vollgate 6.

Byggets felles personalrestaurant er etablert i det lyse og flotte atriet, som for øvrig er innglasset og har en solid takhøyde. Personalrestaurant serverer kalde og varme matretter, salatbar og muligheter for møtemat. I atriet ligger også felles møterom for 14 personer.

Eiendommen har felles sykkelparkering. Leietakere har mulighet til å benytte dusj og garderobe, samt treningsrom i naboeiendommen som er utstyrt med romaskin, tredemølle og manualer.

Mulighet for biloppstillingsplasser i garasjekjeller.

Energiklasse grønn C.