Beliggenhet


Nedre Vollgate 9 ligger like ved Stortinget og med en attraktiv beliggenhet i Kvadraturen. Kvadraturen kjennetegnes av sin nærhet til handels- og servicebutikker, samt offentlig kommunikasjon. Like i nærheten har man et stort utvalg restauranter og caféer, som Brasserie Hansken, Sentralen, Café Skansen, Kaffebrenneriet, Stockfleths mv.

Nærmeste kollektivknutepunkt er Stortinget T-banestasjon og Wessels plass med trikk- og bussforbindelse.

Flere eiendommer i Kvadraturen er konvertert til boliger, som er med på å skape et pulserende gateplan også etter arbeidstid.

Kontraskjæret er nærmeste park og ligger 1 minutt fra eiendommen. Her arrangeres sosiale arrangementer i forbindelse med sluttspill i fotball, TV-arrangementer, konserter mv.

Inneholder


Lokalene ble nyoppusset i 2018 og har et tidsriktig uttrykk. Det er valgt lyse overflater, takhøydene er maksimert og det er montert innfelte LED lyspaneler.

Ledige lokaler i 4. og 6. etasje har en smart møbleringsløsning med møterom etablert direkte fra hovedinngangspartiet i etasjen med en tydelig ekstern og intern sone.

6. etasje - 687 kvm BTA
Lokalet ligger i 6. etasje og er møblert i dag med 36 arbeisplasser med tillegg av flere møterom og stillerom. Lokalet har flere aktivitetsbaserte arbeidsplasser, touch-down og sofagrupper.
Flotte attraktive og solrike terrasser ut mot Nedre Vollgate og Øvre Vollgate.

4. etasje - 857 kvm BTA
Lokalet egner seg for ca 55-60 arbeidsplasser, med tillegg av møterom og stillerom.


Hovedinngangen er etablert i Nedre Vollgate 9, men det er fullt mulig med et sekundærinngangsparti fra Øvre Vollgate 6.

Bebyggelse


Nedre Vollgate 9 ble oppført i 1938 og består av 7 kontoretasjer og underetasje. Eiendommen ble totalrenovert i 2010.

Nedre Vollgate 9 er sammenbundet med Øvre Vollgate 6.

Byggets felles personalrestaurant er etablert i det lyse og flotte atriet, som for øvrig er innglasset og har en solid takhøyde. Personalrestaurant serverer kalde og varme matretter, salatbar og muligheter for møtemat. I atriet ligger også felles møterom for 14 personer.

Eiendommen har felles sykkelparkering. Leietakere har mulighet til å benytte dusj og garderobe, samt treningsrom i naboeiendommen som er utstyrt med romaskin, tredemølle og manualer.

Mulighet for biloppstillingsplasser i garasjekjeller.

Energiklasse grønn C.