Beliggenhet

Moderne kombinasjonsbygg beliggende i en av byens mest attraktive næringsparker med kort vei til Bergen Lufthavn Flesland, Kokstad, Sandsli og Lønningen. Området er blitt et dynamisk og spennende næringsområde som er i sterk vekst. Mange av virksomhetene er oljerelaterte. God parkeringsdekning, store kjøreramper, god takhøyde, samt kort vei til offentlig transport gjør eiendommen attraktiv. Det er gangavstand til flyplassen samt kort vei til Blomsterdalen senter med alle fasiliteter.

Standard

Bygget er et av Bergens beste kombinasjonsbygg med lager-/logistikklokaler som holder høy teknisk standard. Etablerte leietakere har valgt gode kvaliteter som passer godt med byggets identitet. (Se vedlagte bilder). Det kan også nevnes høy standard både på innvendige og utvendige fellesarealer, som gir et godt helhetsinntrykk.

Innhold

Lokalene har generelt høy standard og vil tilpasses leietakers behov. Dette danner grunnlag for et personlig preg på utforming av lager, kontor, sosiale soner, møterom, ventilasjon, belysning m.m.

Av kvaliteter som bør nevnes er energiklasse B, ventilasjon med kjøling, bredbåndstilknytning, garasje/p-plass i kjeller, sykkelparkering, heis, felles kantine, felles garderober, kjøreporter, god takhøyde og lasteramper for store kjøretøy i begge etasjer.

Bygget er pt. fullt utleid, men følgende arealer blir ledige fra 01.11.21:

Moderne kombinasjonslokaler med både ramper og direkte innkjøring med 1180 kvm lager og 230 kvm kontor.

Både lager- og kontorarealer kan justeres iht. leietakers behov. Det er også mulig å fristille mer kontorareal enn oversikt viser dersom leietaker ønsker dette.

Ta gjerne kontakt for visning eller mer informasjon om eiendommen.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine
Kjøreport