Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

Eiendommen er en velholdt kontoreiendom beliggende i det veletablerte næringsområdet på Holmen i Asker. Kontorbygget er fra 1985 og har siden ferdigstillelse blitt betydelig oppgradert, både teknisk og estetisk og holder i dag en moderne standard. I eiendommen har vi kontorer i byggets 3. og 4. etasje ledig som fremstår med normalt god standard og kan tilpasses nye leietakers ønsker og behov.

Adkomst

Lett og enkel adkomst med bil fra E-18 ved avkjøringen til Holmen. Gåavstand til nærmeste togstasjon og bussholdeplass.

Beliggenhet

Nye Vakåsvei 80 er beliggende meget sentralt i næringsområdet på Holmen i Asker. Eiendommen ligger tett ved inn- og utfartsårer i retning Asker og Oslo, med kort vei til E18. Beliggenheten gir utmerket tilgang til de omkringliggende nærings- og handelsområdene som blant annet Holmensenteret, med flere gode servicetilbud som gode matbutikker, sportsbutikker, legesenter, vinmonopol, kafeer etc. 

Eiendommen ligger vis a vis E-18 med god profilering mot veien. Det er fri og god parkerings dekning på tomten.

Standard

Lokalene er parkettbelagt med hvit himling, moderne belysning, flislagte toaletter og moderne kontorfronter/systemvegger.

Det er felles kantine i 1 etasje, flere fiberleverandører i bygget og 2 nye ventilasjonsanlegg (2015 og 2008) med ny kjølemaskin.

Innhold

Lokalene innehar god kontorstandard med store vindusflater som gir godt med dagslys og det er heis direkte inn til lokalene. Det er for øyeblikket to ledige lokaler i eiendommen.

I 3. etasje er det et ledig lokale på 288 kvm BTA. Lokalet kan tilpasses etter leietakers nye ønsker og behov.

Arealet i 4 etasje er på  ca 495 kvm BTA, og inneholder i dag flere cellekontorer, møterom og tekjøkken. Lokalet kan tilpasses nye leietakers ønsker og behov og leies ut samlet eller deles opp i mindre arealer. En fin deling av lokalet er en del på 160 kvm og en del på 335 kvm.

 ArealspesifikasjonKvm/ant                       Etg                                Beskrivelse


288                              3                                   Kontor


496                             4                                   Kontor

Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 220

Gårdsnr: 1

Bruksnr: 67