Om eiendommen

Arealspesifikasjon

595 kvm Butikk
4. etg: 534 kvm Kontor
5. etg: 1248 kvm Kontor

Inneholder

Ledige arealer:

5. etasje - 1.248 kvm BTA - kan deles i flere enheter
4. etasje - UTLEID+ ledig 534 kvm BTA
3. etasje - UTLEID
1. etasje - UTLEID
U. etasje - 595 kvm BTA (forretning/butikk/showroom/verksted)

Lokalene kan tilpasses åpent kontorlandskap eller med team- og cellekontorer, behandlingsrom, med tilhørende møte- og stillerom mv.

Lokaler og planløsning tilrettelegges for en arbeidshverdag i stadig endring.
Vegger kan flyttes og monteres i løpet natten og en ny prosjektsone kan raskt etableres. Ventilasjon og temperatur skal gi overskudd til å tenke og yte maksimalt.

Bebyggelse

På Langenga bygges Norges nye sykkelvelodrom, med en innendørs sykkelbane på hele 200 meter. I tilknytning til Velodromen bygges et næringsbygg, Asker velo, som skal inneholde kontor, ungdomsskoler og barnehage. I tillegg vil undertasjen inneholde arealer for forretningsareal. Næringsbygget skal stå klar til overtakelse sommer 2022. På nabotomten i retning Oslofjorden utvikles ca 180 leiligheter.

NTG-U (Norges Toppidrettsgymnas Ungdomsskole), Læringsverkstedet (barnehage) og Norges Cyckleforbund har allerede signert leiekontrakter.

Næringsbygget skal bestå av 6 etasjer, fra underetasje som ligger på bakkeplan (eiendommen ligger på en skråtomt) til og med 5. etasje.
Inngang fra undertetasje og 4. etasje som har kontakt fra oversiden av tomten.

Eiendommen planlegges som et moderne kontorbygg og egner seg godt for følgende bransjer: kontor, helse- og/eller indrettsrelaterte virksomheter, sykkelforretning, sykkelverksted mv.

Vi har arealer som egner seg meget godt til kontorvirksomhet, fysioterapi, kiropraktor, tannhelse, psykolog, lege, undervisning mv.

Beliggenhet

I grønne, flotte omgivelser ligger Langenga 30 med kort avstand til Asker sentrum. Eiendommen utvikles fra å være et industriområde med distribusjon av blomster, til å bli et attraktivt kontor, idretts og boligområde. Fra eiendommen er Risenga innen gangavstand med sine idrettsanlegg, videregående skole, svømmehall, ishall mv.

Leangbukta og Asker Marina ligger på østsiden hvor man også finner hotell og konferansefasiliteter.

Eiendommen har god adkomst fra fylkesvei 165.

Bussholdeplass like utenfor med kun 6 minutter til Asker stasjon.

Fasiliteter

Sentral beliggenhet
Nærhet til Asker sentrum
I forlengelsen av Risenga Idrettspark
Kort til offentlig kommunikasjon
Garasje/P-plass