Beliggenhet


Tullins gate 2 har en svært sentral og hyggelig beliggenhet ved Holbergs plass og Slottsparken. I umiddelbar nærhet er et utvalg hoteller med bla Radisson Blu, et rikt utvalg av restauranter, cafeer, kaffebarer og butikker.

Inneholder


Bygget har trappe/heisløp i midten av etasjene, slik at man får lyse og effektive arbeidsarealer ut mot byggets fasader.

Åpne lyse arealer med god eksponeringsmulighet mot Tullins gate og byggets felles inngangsparti.

De 472 m2 BTA (Areal A) vil ha rom for opp mot 20-30 personer i åpen løsning i tillegg til god dekning på møterom/stillerom. Lokalene kan også egne seg godt for kontor i kombinasjon med showroom, kursvirksomhet eller andre ting. Lokalene er i dag helt åpne, med nymalte vegger, nye tepper og vil følgelig overleveres komplett med nye, moderne løsninger og kvaliteter i tråd med deres ønsker og behov.

Parkering


Godt med parkering for leie for ansatte i byggets parkeringskjeller med direkte adkomst via heis/trappeløp til alle kontoretasjer.

I samme parkeringsanlegg er det også god kapasitet for parkering for besøkende mot betaling.

Kantine


Flott, ny felles kantine i 2. etg - vegg i vegg med lokalene. Her er det også innredet et loungeområde med AV utstyr som kan benyttes til uformelle møter eller presentasjoner internt og eksternt utenom kantinens åpningstider.

Arealdisponering


Arealet er mest egnet for åpne arbeidsplasser i landskap.

Bebyggelse


Eiendommen ble oppført i 1970, og er totalt på 6.750 kvm over 8 etasjer.

Bygget har blitt løpende oppgradert, senest 2015/2016 med nytt inngangsparti, nye romslige garderober med låsbare skap og tørkerom samt bespisnings/loungeareal i tilknytning til felles kantine. Her er det AV utstyr slik at arealet også kan benyttes til arrangementer med ansatte og kunder.

I 1. etg er det servicetilbud - Tullins cafe og frisørsalong, kontorlokaler i de øvrige etasjene.

I underetasjen er det 3 etasjers parkeringshus med mulighet for leie av parkering for ansatte i tillegg til korttidsparkering for besøkende. Her kan man også tilrettelegge for sykkelparkering for ansatte.

Visning


Etter avtale med megler

Ledig fra


Overtagelse etter avtale - gårdeier vil trenge ca 2 måneder til å ferdigstille lokalene i tråd med deres ønsker og behov.

Arbeidsplasser


20-30

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Bredbåndstilknytning
Kantine
Moderne
Sentralt
Vaktmester-/vektertjeneste