Arealspesifikasjon


1. etg: 20 stk Kontorfellesskap
1. etg: 50 kvm Eksempel på oppdeling
1. etg: 100 kvm Eksempel på oppdeling
1. etg: 200 kvm Eksempel på oppdeling
1. etg: 300 kvm Eksempel på oppdeling
1. etg: 400 kvm Eksempel på oppdeling
1. etg: 670 kvm Lokale

Beliggenhet


Eiendommen har en sentral beliggenhet rett ved Sæterkrysset på Nordstrand. Ekebergveien 243 ligger i en liten avstikker fra hovedveien.

Området rundt Sæterkrysset kan by på en rekke serveringssteder, forretninger og de fleste servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon med buss og trikk ved Sæterkrysset.

Beskrivelse


Store deler av eiendommen blir ledig første kvartal 2020. I den anledning blir det ledig ca. 2000 kvm. og det leies ut alt fra enkeltkontorer til større lokaler.

Det jobbes med å avklare langsiktige løsninger for hva eiendommen skal brukes til og innen dette er avklart leies bygget ut på fleksible leiekontrakter. Det betyr at det inngås løpende leiekontrakter med gjensidig mulighet for oppsigelse på 3-6 måneder.

Parkering


Eiendommen har rikelig med parkering på egen tomt. Flere av parkeringsplassene har også mulighet for lading av elbil. Parkeringsplasser kan leies etter avtale.

Standard


Lokalene holder normal god kontorstandard med hovedsakelig vinylbelegg på gulv, malte vegger og himling med integrert belysning og ventilasjon.

Eiendommen har ventilasjon med kjøling, samt heis.

Inneholder


Vi har tre etasjer i bygget som blir ledig. Hver etasje er ca. 670 kvm. som leies ut samlet, eller oppdelt i mindre lokaler.

I deler av lokalet vil vi etablere et kontorfellesskap der det kan leies enkeltkontorer med felles møterom og kjøkken. Det vil også være mulig å leie lokaler fra ca. 50 kvm. og oppover. Ta kontakt med megler så ser vi om vi kan finne en løsning som passer dine behov.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition