Beskrivelse

395 m2 Butikk / kontor med mulighet for lager.

Flott beliggenhet med mye hverdagstrafikk til området. Her ligger det til rette for ny butikk med flott fasade mot Fekjan. Stor aktivitet og handelsvirksomhet med Rema 1000, Nesbru legesenter, Apotek, Frisør, treningssenter, Fysioterapi, kiropraktorsenter, tannleger og flere bedrifter innen helse. Kort vei til Holmensenteret med et stort utvalg av butikker. Maxbo er også en del av Holmensenteret og Plantasjen er noen hundre meter ned i veien.

Riktig leietaker kan være med å påvirke lokalenes utforming og fasade. Lokalet ligger på bakkeplan i umiddelbar nærhet til parkering. To innganger til lokalet med god eksponering.

Adkomst

Se kart.

Fra Oslo. Ta av ved Billingstadsletta v/ Ikea.

Fra Asker. Ta av ved Holmen

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt i østre del av Asker kort vei fra grensen til Bærum, et sted som ligger geografisk gunstig til mht. tilreisende som kommer fra Drammen, Asker, Slemmestad, Sandvika, Bærum, Lysaker og Oslo.Kort vei til av og påkjørsel E-18.

Eiendommen har god offentlig kommunikasjon, bla. med et utall bussforbindelser (enkelte ruter har expressbuss) til Oslo, Lysaker, Høvik, Sandvika, Billingstadsletta, Asker, Slemmestad og Drammen. Nærmeste togstasjon er Billingstad. Flytoget stopper i Sandvika, ca 8-9 minutters biltur unna. I tillegg er det taxiholdeplass rett ved eiendommen.

 

Standard

Pent og lyst lokalet med god eksponering. Kan leies "as is" eller tilpasset etter leietakers ønsker og behov.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass