Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine

Beskrivelse

Eiendommen er en velholdt kombinasjonseiendom beliggende i Næringsområdet på Nedre Rommen i Oslo. Vi har for utleie ledige kombinasjonslokaler i byggets 1. og 2. etasje som fremstår med normalt god standard og kan tilpasses nye leietakers ønsker og behov.

Av andre leietakere i bygget finner man to store tannlegesentere, STOLT treningssenter, Klinikk Groruddalen, Bydel Stovner med barnevernet og driftsavdelingen, Dropsfabrikken, NRRL, Remitek AS og Kjærnsmo AS.

Parkering


Det er rikelig med parkering på eiendommen

Adkomst

Det er svært enkel adkomst med bil og offentlig kommunikasjon. Lokalet har enkel biladkomst fra Østre Aker vei og Trondheimsveien med god parkeringsdekning på eiendommen. Rommen T-banestasjon ligger 200 meter syd for eiendommen.

Ca. 10-15 minutter med bil fra Oslo Sentrum

Beliggenhet

Nedre Rommen 5 er sentralt beliggende i det attraktive næringsområdet på Nedre Rommen i Oslo.

Det er lett adkomst med bil til og fra Østre Aker vei og Trondheimsveien. Eiendommen er beliggende ca. 200 meter syd for Rommen T-banestasjon, 250 meter øst for Trondheimsveien og ca. 1 km vest for Stovner Senter. Beliggenheten gir utmerket tilgang til de omkringliggende nærings- og handelsområder, med god infrastruktur for varetransport mellom Østre Aker vei og Trondheimsveien.                                                                                 

Nedre Rommen 5 er en representativ kombinasjonseiendom med kontor-, lettere industri- og lagervirksomhet. 

Innhold

For øyeblikket er det to ledige lokaler i eiendommen:

1.etg   -   260 kvm kontor/lager, ca. 200 kvm lager med god takhøyde og 100 kvm kontor fordelt på 3 cellekontorer, møterom og sosial sone.

2.etg   -  491 kvm kontor/lager. Kontorene utgjør ca. 100 kvm fordelt på 3 cellekontorer et teamkontor og et møterom og lager/showroom på ca. 391 kvm med god takhøyde. Dette arealet egner seg meget godt som showroom, lager og kombinasjon. Det er rampe og stor vareheis i 1. etg. med lett tilgang til det ledige arealet i 2.etg

Lokalene inneholder felles trappegang, korridor, handikaptoalett og heis.

Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 301

Gårdsnr: 96

Bruksnr: 158