Beskrivelse

Brugata 19 ble oppført i 1998 og er tegnet av Narud Stokke Wiig arkitekter. Det er et rasjonelt kontorbygg i funksjonalistisk stil med særpreg. Bygget teller ca. 7160 kvm.

I de øvre etasjene har man utsikt over byens tak, utviklingen i Bjørvika og Ekebergskrenten. De nedre etasjene har utsikt til Akerselva, parken langs elven og Vaterlandsparken.
Kantinen i underetasjen er plassert slik at den har fin kontakt med elven.
– Rasjonelt kontorbygg fra 1998 tegnet av Narud Stokke Wiig
– Etasjeplan på ca 792 kvm. Flott utsikt fra de øverste etasjene
– Felles kantine, garderober, resepsjon og møteromssenter og sykkelparkering
– Meget sentralt i forhold til kommunikasjon, 50 meter til T-banestasjon
– Vender ut mot elven og mot en stor park

Ledig fra
Etter nærmere avtale

Beliggenhet
Brugata 19 ligger på Vaterland midt i Oslo sentrum. I nærområdet finner du Oslo Sentralstasjon, Oslo Spektrum, Oslo City, et utall forretninger, kafeer, barer og restauranter. Utviklingsområdet i Bjørvika og Operaen ligger bare et steinkast unna.
4 min Youngstorget
2 min Oslo Spektrum
5 min Oslo Domkirke
3 min Oslo S
5 min Skatt Øst
5 min Den Norske Opera

Adkomst
Beliggenheten er meget sentral med et svært godt kollektivtilbud. Det er få meters gange til T-bane, trikk, buss og tog. Det ligger flere P-hus i umiddelbar nærhet.

Lokalene/innhold
2.-10. etg. er kontoretasjer. Bygget har gjennomgående gode planløsninger med gjennomlys og utsikt. Alle kontoretasjer kan løses rasjonelt både med cellekontorer og åpent landskap. 


Plan 2: 792 kvm

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.


For mer informasjon kontakt:

Kristian Føyen
Tlf. 92845148
Send e-post: kristian.foyen@dnb.no

Fasiliteter

Aircondition
Heis
Kantine