Beskrivelse

Innoasis er et spennende rebuild-prosjekt i Stavanger Sentrum, som Smedvig bygger sammen med Nordic Edge. Bygget er på ca. 4.000kvm og vil inneholde flotte kontorlokaler fordelt på 4 etasjer. Det vil både legges til rette for fleksible arbeidsplasser og kontorer, og egne skreddersydde løsninger for leietakeren. 

I byggets nord- og østfasade har Innoasis en flott utsikt over innseilingen i Stavanger og i øverste etasje kan en få lokaler med hele 10 meters takhøyde. Sentralt i bygget ligger et lyst og flott atrium som beveger seg fra underetasjen og helt opp til byggets glasstak. Atriet vil således være en naturlig møteplass og et sted for foredrag og møter.

Innoasis vil ha to hovedinnganger, en fra Sverdrups gate og en fra parken på nedsiden av bygget. Her vil også byggets kantine være lokalisert. Det vil tilrettelegges for at bygget kan ta imot spennende mattilbud fra foodtrucks og lignende.

Smedvig Eiendom


Smedvig Eiendom er blant de fremste aktører innen utvikling og utleie av eiendom i Stavangerregionen. Vår forretningsfilosofi er å være en langsiktig samarbeidspartner som bidrar aktivt til gode løsninger. Erfaring, kompetanse og solid økonomisk ryggrad gjør oss i stand til å tenke langsiktig for å innfri våre kunders krav til kvalitet og fremtidsrettede løsninger.

Adkomst

Innoasis er lokalisert ca. 10 min ganger fra Fisketorget i Stavanger. Inngangene til bygget vil som nevnt over være fra Sverdrups gate (oppsiden) og fra parken på nedsiden. Begge innganger er lett tilgjengelig med bil og annen kollektivtransport.

Det er gode parkeringsmuligheter i tilknytning til bygget og i området ellers.

Beliggenhet

Innoasis ligger sentralt plassert i Stavanger sentrum, like ved Smedvigkvartalet, Finansparken og Konserthuset. Området har flere ulike bedrifter, hvor brorparten jobber innenfor bank/finans og etter hvert Smartby.

Innhold

Innoasis blir en innovasjonsarena som skal gi tilgang på kompetanse, nettverk og de verktøyene som skal til for å utvikle og skalere nye produkter og tjenester for et smart og bærekraftig samfunn. Bygget vil være hjertet av Smartby-satsingen i Stavanger og en LAB for testing og utvikling av nye Smartby-initiativ. 

Nordic Edge vil være en sentral aktør i bygget og vil i samarbeid med flere store aktører i regionen drifte flere ulike LABer i underetasjen. I Innoasis vil startups møte etablerte bedrifter, investeringsfond, offentlig sektor og akademia. Det vil være et stort mangfold av bedrifter, arrangementer og mye aktivitet.

Ellers vil lokalene bestå av: 


Felles møteromsavdeling
Eventområde
LABer
Kantine
Sykkelparkering
Vaktmestertjenester

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis
Kantine