Beskrivelse

Eiendommen har fantastisk beliggenhet og utsikt som skaper en unik ramme til de moderne og lyse arbeidsplassene. Byggets utforming gir varierte muligheter til innredning og kan skape et enestående miljø for din virksomhet. Sammen kan vi kartlegge deres behov, mål og ønsker og skape den beste kontorløsningen for din bedrift.

Eiendommen har gjennomgående høy standard og leiearealene fremstår som delikate og attraktive både hva gjelder innredning og materialvalg. Store vindusflater gir rikelig med lys og bidrar til god romfølelse. Dagens planløsning er en kombinasjon av cellekontor og åpent landskap.

Ta kontakt med megler for informasjon eller visning av lokalene.

Beliggenhet

Unik beliggenhet i hjertet av Bergen sentrum. Fra eiendommen er det kort vei til alt av fasiliteter, og det er gode kollektivtilbud i umiddelbar nærhet, men bybanestopp rett utenfor bygget. Det er også rikelig med parkeringsmuligheter i nærområdet, hvor Klostergarasjen ligger like ved. Det er kort vei til alle byens fasiliteter, og det er et yrende folkeliv i gaten utenfor.

Innhold

Servicetilbudet i Olav Kyrresgate 11 gjør det enkelt og effektivt for deg som leietaker. Her har man fasiliteter som kantine med bar og hyggelig peisestue, sykkelparkering med felles garderober, heis, Grand selskapslokaler kan benyttes til større arrangement, og kollektivtilbud rett utenfor døren. Som leietaker i Olav Kyrresgate 11 har du gangavstand til alle servicetilbud byen har å tilby.

Fasiliteter

Aircondition
Alarm
Bredbåndstilknytning
Heis
Kantine