Fasiliteter

Garasje/P-plass
Aircondition
Kantine
Moderne
Sentralt

Arealspesifikasjon


kvm/ant
Etg
Beskrivelse
250 kvm
1
Kontor

Beliggenhet


Beliggende på Tangenkaia har lokalet en unik beliggenhet med flott fjordutsikt som gir godt dagslys uten at det blir til sjenanse. Det er kort vei til Drammen sentrum, en flott spasertur langs elven til og fra jobb er vel ikke å forakte. Det er også rikelig med parkeringsplasser på området, samt gode muligheter for sykkelparkering.

Standard


Innbydende lokaler med adresse på havna i Drammen, dette er ett av Norges mest effektive knutepunkt for godshåndtering. Området inneholder ulike typer kontorvirksomheter og har en enkel adkomst til og fra E18.

Lokalet ble rehabilitert i 2011/2012 og fremstår som delikat og innbydende; hvor farger og materialer på vegg og gulv er nøytrale grå-toner som gjør det enkelt for leietager å sette sitt preg på sine nye lokaler. Vegger er malt lys grå og karmer er i en mørkere grå tone. Gulv er av grå-farget laminat som myk-gjør trinnlydene i lokalet.
Lokalet er i 2. etasje med felles kantine og takterrasse til disposisjon. Garderobe for de sporty er også tilgjengelig i samme etasje.


Det er muligheter for utelagring i området hvis behov.

Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 602

Gårdsnr: 0

Bruksnr: 0