Beskrivelse

Et flott nyinnredet kontorlokale på hjørnet mot vest i Hamneveien. Elegant tilbaketrukket, luftig og med store vindusflater på 3 sider. Utsikt mot vest/sjøen. Kjekk, felles takterrasse. Parkering i lukket anlegg, samt gjesteparkering. Elegant interiør med lekre detaljer. Lokalene kan selvsagt skreddersys etter behov i tillegg. Prosjektet er gjennomført med fine kvaliteter, og bygget står frem i bybildet i Hillevåg som et flott bygg. 

Innhold:
1. Etasje: ca. 215 kvm showrom. 
2. Etasje: ca. 350 kvm kontor.

Beliggenhet
Like ved Kilden kjøpesenter, Andre aktører i området er Jysk, Jula, Power, Rema 1000, Meny, Sparkjøp, Vinmonopol etc. Beliggende i et svært sterkt handelscluster. Dagens Hillevåg har en helt egen og herlig sjarm. Bydelen er litt som et uferdig lappeteppe, holdt sammen av beboere, næring og ferdsel. De store utbygningsplanene i området vil binde bydelen bedre sammen, med grønne lunger, fine turveier og fjordrom. Nye mennesker vil flytte til Hillevåg, og nye ideer og forretninger vil blomstre. De vil alle supplere og berike det vitale livet som allerede er godt etablert i nabolaget.


Adkomst
Enkel adkomst med bil/buss/tog. Bussvei kommer til å gå rett forbi eiendommen.

AVSTANDER: (ca. kjøretid utenfor rushtid)


Stavanger sentrum - ca. 6 min.
Forus - ca. 10 min.
Stavanger lufthavn - ca. 12 min.
Sandnes sentrum - ca. 15 min.


KONTAKT: ta kontakt for utfyllende informasjon, eller for å avtale visning. Vi tar gjerne en gjennomgang for å avklare mulige romløsninger og se på hvordan man best mulig kan løse behovet til deres bedrift.

Fasiliteter

Alarm
Bredbåndstilknytning
Garasje/P-plass
Heis