Beskrivelse

Middelthuns gate 29 er en moderne kontoreiendom opprinnelig fra 1964 med et totalareal på ca. 22.000 kvm. Eiendommen består av totalt 9 etasjer inkludert en underetasje med treningssenter, dusj, garderober og parkeringsplasser. I første etasje finner du en stor, ærverdig kantine med hyggelig uteplass samt et effektivt møteromssenter og felles resepsjon. Det er svært god teknisk infrastruktur i bygget. Alle tekniske løsninger herunder, ventilasjon, føringsveier, el. tavler, heiser og adgangssystemer ble oppgradert i forbindelse med rehabiliteringen i 2011. Det er ogsaå blitt lagt inn vannbåren varme. Den 4,5 meter brede og spektakulære trappen i hjertet av bygget er ment å forestille en vann turbin.

Adkomst

Enkel adkomst med bil fra både Ring 3 og E18. Meget godt kollektivtilbud fra Majorstuen Stasjon med samtlige T-bane linjer, Flybuss og en rekke busslinjer, samt tre trikkelinjer og taxi holdeplass.

Beliggenhet

Eiendommen ligger profilert og strategisk til på Majorstuen med utsikt over Frognerparken. Det er enkel adkomst fra Ring 3 og Ring 1, samt kort gangavstand til Majorstuen med både bane, buss og trikk. Kort vei til alle servicetilbud.

Innhold

Etasjen gir rom for en effektiv planløsning og passer ideelt for åpent landskap så vel som til cellekontorer.

Fellesfasiliteter:

Møteromsenter
Trimrom
Garderober
Kantine
Resepsjonstjenester
Sykkelparkering ute og inne
Parkering

Ledig fra

Plantegninger


Dokumenter