Beskrivelse

2. etg ca. 90 kvm
3. etg ca. 71 kvm


Beliggenhet

Et mer sentralt kontorlokale midt på Torvet i trondheim, skal du lete lenge etter. Et flott kontorlokale med alle fasiliteter i umiddelbar nærhet.


Adkomst

Flybussen stopper like ved, det samme gjør øvrig kollektivtransport. Det er parkeringshus på Trondheim Torg.


Standard/Tekniske opplysninger

Lokalet vil tilpasses leietaker og være innflytningsklart etter nærmere avtale, fremdrift og løsninger vil kunne tilpasses leietakers behov.


Lokalene/innhold

Lokalene ligger i 2. og 3. etasje med egen inngang. Det er store vinduer, som gir godt med lys og utsikt mot Prinsens gt. Cellekontorer, møterom, toaletter. I samarbeid med leietaker vil vi kunne legge til rette for både kjøkken med spiseplass, resepsjon, m.m. Lokalene vil passe for ca. 15 arbeidsplasser slik de fremstår i dag.


Nærområdet

Trondheim Torg et kjent og sentralt område i midt i Trondheim Sentrum, regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass med butikker, kjøpesentre og ikke minst et stort tilbud innen bespisning. Man har Nidarosdomen, Trøndelag Teater og Trondheim Kino like ved.


Eierforhold

Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges store private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Odd Magne Basmo
Mobil +47 915 97 462
Send e-post: odd-magne.basmo@dnb.no