Beskrivelse

Thon Eiendom renoverer Torggata 11 som er en del av Strøget i Oslo sentrum. Inngang fra gågaten Torggata eller via passasjen fra Storgata. Eiendommen har utadrettet virksomhet i 1. etasje og kontorer fra 2-5. etasje. Her vil det bli nye og moderne kontorlokaler med et unikt særpreg med byggedetaljer fra slutten av 1800-tallet! God takhøyde, teglsteinsvegger og murvegger tas frem og det blir mulig å beholde flere særegenheter i strukturen forøvrig. Her kan man virkelig få drømmelokalet om man ikke ønsker helt A4-kontorer! Det etableres nytt ventilasjonsanlegg og toaletter i hver etasje.

Adkomst

Det er inngang fra Strøget-passasjen, via utvendig trapp og inn til felles oppgang til etasjene. 

Sykkelparkering med el-ladning  i Torggata 2-4 kan benyttes, kun 50 meter fra Torggata 11.

Beliggenhet

Torggata 11 er en del av Strøget - for de fleste en velkjent passasje i Oslo sentrum. Det er meget kort vei til Oslo S. og Jernbanetorget (kun 2 minutters gange). I Torggata finnes mange butikker så som Home & Cottage, Jernia, Clas Ohlson og Rema i tillegg til flere serveringssteder som er godt kjent for mange; Angst bar og Cafe Sør. Frisøralongen Adam & Eva ligger også i Strøget.

Innhold

Etasjene vil være fleksible med areal fra 100 kvm og opp til 1.500 kvm for alle etasjer samlet. Prosjektet er helt nytt og er i dag rålokaler som ferdigstilles fortløpende utover høsten/vinteren 2020. Kommer du i kontakt med oss tidlig, kan du være med å forme dine egne lokaler med alt fra inndeling og planløsning til finish og interiør i lokalene! Ta kontakt nå for en visning. Se forøvrig illustrasjoner som viser mulighetene for interiørløsninger med mange spennende detaljer ivaretatt!

Kontorene kan leies enkeltvis eller samlet! Arealer oppgitt er bruttoarealer.

2. etasje
Kontor 210: 220 kvm
Kontor 211: 230 kvm
3. etasje
Kontor 310: 276 kvm
Kontor 311: 232 kvm
4. etasje
Kontor 410: 221 kvm
Kontor 411: 222 kvm
5. etasje
Kontor 510: 100 kvm

Fasiliteter

Aircondition