Beskrivelse

Vi har ledig kontorlokaler i 3. etasje i den første eiendommen på venstre hånd i nedre del Karl Johans gate midt mot Oslo S og Jernbanetorget.

Adkomst

Inngang fra Karl Johans gate med heis til alle etasjer. Nærmeste parkering er Paleet P- hus eller gateparkering. Meget kort vei til all offentlig transport på Jernbanetorget og Oslo S.

Beliggenhet

Karl Johans gate byr på folkeliv og godt utvalg av butikker og restauranter. Her er også Arkaden Shopping, og i nærområdet finner man også Oslo City og Byporten shoppingsenter. I tillegg ligger Nye Oslo Ø med alle sine nye servicetilbud i umiddelbar nærhet. Det finnes mange hoteller i nærheten, eksempelvis konferansehotellet Thon Hotell Opera og Amerikalinjen vis a vis. Det er få minutters gange til Bjørvika og Operaen.

Kollektivtilbud
Det er meget kort vei til Jernbanetoget og Oslo Sentralstasjon med alt av offentlig kommunikasjon som flytog, tog, trikk, buss og taxi. Dette gjør kontorene meget tilgjengelig for både ansatte og besøkende.

Standard

Lokalene leies ut på tidsbestemt kontrakt med indeksregulert leie.

Innhold

3. etasje
Brutto 306 m²
Netto  253 m²


Lokalet er et "rålokale" som tilpasses leietakers behov og ønsker!  

Her er det mulighet for å etablere flere toaletter og kjøkken. Lokalet istandsettes med ønsket rominndeling, men i hovedsak åpent landskap i forkant og toaletter, kjøkken og ev. enkeltkontorer mot bakgård. Vi tar frem original struktur som teglsten så her kan man få særegne lokaler! Store vinduer mot Jernbanetorget gir gode lysforhold og flott utsikt.

Representativt inngangsparti fra Karl Johans gate. Pent trappeløp og heis. Dørtelefon.

Lokalet er ledig for overtagelse og istandsettelse.

Fasiliteter

Heis