Fasiliteter

Aircondition
Bredbåndstilknytning
Heis

Beskrivelse

Markeveien 1B

Ledig areale:
Etasje 2 
Areal: 130 og 435 kvm

Markeveien 1C, FREMLEIE - Kontorlokaler til leie i etasje 7 og 8.

Ledig areale:
Etasje 7
Areal: 75 – 99 kvm.

Etasje 8
Areal: 46 – 65 kvm.

Beskrivelse:

Etasje 7
Lokalet består av:
– Kontor
– Møterom
– Åpent landskap med 5 arbeidsplasser
– Terrasse
– Sosial sone med kjøkken
– Toalett
– Leies ut møblert

Etasje 8
Lokalet består av:
– 2 kontorplasser
– Sosial sone/korridor med lite kjøkken
– Toalett
– Leies ut møblert

Meget sentralt like ved Torgalmenningen i Bergen. Alle fasiliteter i umiddelbar nærhet, og god tilgjengelighet med bil og offentlig kommunikasjon. 20 m til Klostergarasjen og 50 m til City park. Bygget ble oppført i 1913 av Telefoncompagniet og er ett av få bygg hvor fasaden kunne bevares etter den store Bergensbrannen i 1916. Bygget er gjennomgående med fasade mot Markeveien og Valkendorfsgate. 

Beliggenhet
Bygget ligger i hjertet av Bergen Sentrum like ved Torgalmenningen.

Adkomst
Busslinjer til alle bydeler i umiddelbar nærhet. Parkeringshuset Klostergarasjen har inngang fra Markeveien.

Standard/tekniske opplysninger
Lokalene har god infrastruktur mht. tekniske anlegg så som ventilasjon med kjøling, sentralvarme, heis, adgangskontroll, brannsikring m.m.

Lokalene/innhold
For de ledige etasjene kan de enten leies som de er, se vedlagte plantegning, alternativ kan vi rive ned og bygge opp helt nye lokaler – i samarbeid med leietaker.

Nærområdet
Torgallmenningen er et område og en åpen plass i Bergen sentrum. Området inkluderer selve plassen og kvartalene rundt, samt Byparken rundt Musikkpaviljongen, Nedre og Øvre Ole Bulls plass, Telegrafbygningen (1927) og det gamle postbygget. De to sistnevnte byggene er nå begge kjøpesentre. Torgallmenningen var opprinnelig en branngate, planlagt etter bybrannen i 1582. Dagens utforming kom i stor grad til etter enda en bybrann, i 1916. Finn Berner (1891-1947) tegnet fasadene i klassisistisk stil. Torgallmenningen blir av mange regnet som byens navle. Området er et viktig møtested og handelsplass.

Eierforhold
Bygget eies av DNB Livsforsikring og forvaltes av DNB Næringseiendom. Som en av Norges største private eiendomsbesittere er DNB Livsforsikring en langsiktig og finansiell solid utleier, noe som betyr at vi opprettholder standarden på våre eiendommer også i nedgangstider. I tillegg medfører vår størrelse, med hensyn til antall eiendommer, fleksibilitet for våre leietakere.

For mer informasjon kontakt:
Lars Petter Selheim
Mobil +47 934 07 176
Send e-post: lars.petter.selheim@dnb.no

 

 

Matrikkelinformasjon


Kommunenr: 1201

Gårdsnr: 165

Bruksnr: 200